Blic

„Živković nas tuži zbog 11.500 evra“

- M. R.

Profesor Vladimir Vuletić, potpredsed­nik FK Partizan, na pripremama u Sloveniji otkrio je detalje vezane za stanje u klubu.

- Dugovi su dugovi i oni moraju da se isplate. To niko ne spori. Sve što se zaradi legalno, može, treba i mora se potraživat­i. Niko ne oprašta bilo kome dug. Oni su igrali za platu u FK Partizan. Ta plata jeste osnov potraživan­ja, priznajemo je. Ali neka od tih potraživan­ja ili ona najveća su nastala pre dolaska nove uprave, odnosno za vreme Dragana Đurića - kaže Vuletić.

On je dodao i da Partizan nikome neće ostao dužan! Milanu Smiljaniću je isplaćeno 105.000 evra, Vojislavu Stankoviću 60.000, a Vladimiru Volkovu 87.000. To su igrači koji su odbili da reprogrami­raju svoj dug, da im se isplati deo, da sačekaju... Tražili su novac u trenutku kada je Partizanu bilo teško, kada je UEFA slala svoje istražne organe. Andrija Živković nam je poslao opomenu pred tužbu zbog 11.000 evra i 52.000 dinara čim je potpisao jedan od najbogatij­ih ugovora sa portugalsk­om Benfikom. Za razliku od njih, Saši Iliću dugujemo 201.000 evra. On je uvek prihvatao reprogram tog duga. I ne samo on, ima još igrača koji znaju i prepoznaju interes Partizana - rekao je Vuletić.

 ??  ?? ne štedi bivši klub: andrija živkoviĆ
ne štedi bivši klub: andrija živkoviĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia