Blic

Boaći nastavlja da pogađa

-

Crveno-beli su zabeležili i treći trijumf na pripremama na Kipru. Posle Šoprona i rumunske Olimpije, savladan je Aris iz Limasola sa 3:1 (1:1). Novajlijna Ričmond Boaći se istakao sa dva gola, posle asistencij­a Anđelković­a, dok je povratničk­i debi imao Nenad Milijaš. Strelac trećeg gola bio je Džon Ruiz. Bio je to njegov prvi meč na pripremama u Pafosu, pošto je nastupao za Kostariku na šampionatu Srednje Amerike.

- Zadovoljan sam. Prijateljs­ki susret je bio u pitanju. Postigao sam gol, za početak je dobro. Dobro sam igrali kao tim i to je najvažnije. Srećan sam što sam se konačno priključio ekipi jer sam imao reprezenta­tivne obaveze. Spreman sam za nove pobede, prvi smo u prvenstvu i očekujem da će tako ostati - poručio je Džon Ruiz za “Blic”.

Na meču protiv Arisa je zaigrao i Nenad Milijaš i tako je zabeležio povratničk­i debi u Crvenoj zvezdi. Na teren je zakoračio u 63. minutu i Kipranima je u nekoliko navrata pripretio iz prekida.

Meč protiv Arisa su započeli: Manojlović, Petković, Frimpong, Luković, Le Talek, Donald, Milić, Plavšić, Pavkov, Boaći, dok su u nastavku zaigrali još Rendulić, Račić, Milošević, Milijaš, Poletanovi­ć, Adžić, Srnić, Ruiz i Vujaklija. Jedino su golman Manojlović i desni bek Petković odigrali ceo meč.

Crveno-beli polako ulaze u pravu formu koju tempiraju za početak prolećnog dela sezone. Naredni rival je ruski drugoligaš Volgar, sa kojim tim iz Ljutice Bogdana igra u nedelju.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia