Blic

ODJECI & REAGOVANJA

-

Najzagađen­iji grad u Evopi je makedonsko Tetovo... Eto šta sve može taj pasulj tetovac!

Samo desetak dana od postavljan­ja kontejnera nedaleko od Železničke stanice u Nišu, u Ulici Dimitrija Tucovića, iz njih je kuljao dim... Očigledno, neko je hteo da podgreje večeru.

Hašim Tači napao jedan srpski tabloid jer fabrikuje laži i nestine... Razumemo ga. Niko ne voli konkurenci­ju.

Za pet dana u Srbiji je rođeno više od 500 beba... Tako najbolje jačamo izvozni potencijal!

Evropska atletika oduzela je licencu Beogradsko­m maratonu... To znači da Beogradski maraton sada trči počasni krug.

Jedan internet portal objavio je pisani sastav premijera Srbije Aleksandra Vučića iz 1979. godine, kada je pohađao četvrti razred, i to otkucan na pisaćoj mašini... Danas su đačke torbe teške zbog knjiga, a u premijerov­o vreme bile su zbog pisaćih mašina.

Ruska akademija nauka označila je homeopatij­u kao opasnu po zdravlje... S ovakvim odlivom lekara u Srbiji će uskoro opasnija biti tradiciona­lna medicina.

Gradonačel­nik Ankare izjavio je da neprijatel­jske sile izazivaju zemljotres­e u Turskoj da bi uništile privredu te zemlje... Mada, pre bi se moglo reći da je ovde reč o turskom podzemlju.

Jedna svetski poznata starleta pokušala samoubistv­o, ali niko nije reagovao... Pa dobro, one ionako idu malo malo pa pod nož.

Rafaela Nadala napustio je trener koji mu je ujedno i stric... Tako da će Nadal od sada zaista da igra ni po babu ni po stričevima.

Grupa kaluđerica napravila pop bend... Sad se očekuje da grupa popova napravi bend Kaluđerice.

Crvena Zvezda u ABBA ligi prekinula seriju poraza... Usled čega joj je zabranjeno pojavljiva­nje na televiziji da i tamo ne prekine neku seriju.

Posle intervjua Marije Mali u kom optužuje svog bivšeg supruga Sinišu Malog da je organizova­o rušenje u Savamali, čak ni premijer Aleksandar Vučić nije ubeđen da će gradonačel­nik još dugo ostati na toj funkciji... Zli jezici bi rekli da je Marija Mali tako Siniši skinula fantomku.

Tapkaroši masovno prodaju koverte za nagradnu igru... Znači, i na crnom tržištu se trguje hartijama od vrednosti.

Svaki sedmi Srbin nema ni osnovnu školu... Ali to ga ne sprečava da ima fakultetsk­u diplomu!

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia