Blic

Zvezda u rasprodato­m „Čairu“traži put do sutrašnjeg finala

- V. Bojčević

Crveno-beli će i u polufinalu protiv svog razvojnog tima biti lišeni pomoći Nemanje Dangubića, kao i odskora povređenih Nejta Voltersa i Milka Bjelice.

Putujuća bolnica Dejana Radonjića večeras (17) u Nišu nastavlja juriš na prvi trofej u sezoni. Rival na tom putu im je FMP, “mlađi brat” crveno-belih, odnosno tim koji se poput Zvezde prvog dana turnira prošetao do polufinala ubedljivom pobedom nad Spartakom.

Ipak, treneru Zvezde uoči meča i ovoga puta mnogo više glavobolja zadaje zdravstven­i bilten nego sam protivnik. Pored Dangubića, koji nije ni doputovao u Niš, Radonjić opet neće moći da računa na Voltersa i Bjelicu.

- Izvesno je da ćemo biti lišeni pomoći trojice igrača koji su odsutni. Nejt Volters i Milko Bjelica su bolje, ali u nedovoljno­j meri da očekujem da će igrati protiv FMP-a. Dangubić je, kao što se već zna, na terapijama u Beogradu - ističe trener crveno-belih.

Inače, Zvezdini košarkaši su sinoć u večernjim časovima trenirali u dvorani Osnovne škole “Duško Radović”, jer je teren u dvorani “Čair” bio zauzet.

- Nema mesta traženju alibija. Apsolutno sam svestan da su opterećenj­a ogromna i to u ovolikom nizu utakmica, te da su samim tim i povrede moguće. Međutim, daćemo sve od sebe da uđemo u finale Kupa Radivoja Koraća - poručio je Radonjić.

Inače, sve karte za ovo polufinale su rasprodate, tako da će Zvezda i njen “mlađi brat” pred punim tribinama “Čaira” odlučivati o prvom finalisti.

 ??  ?? problemi sa povredama: dejan radonjiĆ
problemi sa povredama: dejan radonjiĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia