Blic

I Lazić povređen, ali igra protiv Galatasara­ja

Trener košarkaša Zvezde Dejan Radonjić svestan je da duel sa Galatasara­jem nije kao svaki drugi, a pored toga, imao je nove probleme sa povredama igrača.

- N. Todorović„

Već duže vreme van stroja je Nemanja Dangubić, a pod velikim znakom pitanja za večerašnji okršaj sa istanbulsk­im timom bio je i Branko Lazić. Borbeni bek je u finalu Kupa Radivoja Koraća protiv Partizana dobio udarac u rame, ali je stisnuo zube i igraće preko bola. I sam Radonjić je jednom prilikom istakao koliki uticaj zamenik kapitena ima na ekipu, pa bi njegov izostanak bez sumnje bio bolan udarac za crveno-bele.

- Ekipa je nešto bolje nego pre, trenirali su i Nejt Volters i Milko Bjelica, koji izlaze iz povreda, dok Dangubić i dalje ne trči. Lazić je dobio jak udarac, ima problem sa ramenom... - nije mogao da bude zadovoljan Radonjić zdravstven­im stanjem dan uoči susreta sa Galatasara­jem.

Trener crveno-belih je istakao da je gotovo nemoguće iznova spajati ekipu posle napornog procesa, jer nema vremena, a opterećenj­a su i ranije bila velika.

- Sada smo potpuno drugačiji u odnosu na početak sezone i taj prvi meč u Istanbulu. Imali smo i imamo i dalje ogromne probleme, videćemo kako ćemo reagovati na sve to. Ne treba očekivati da budemo toliko dobri, ali nadam se da ćemo dati trenutni maksimum. Da li će to biti dovoljno? Nadam se da će biti. Želja nam je da budemo bolji od Galatasara­ja.

Zvezdine utakmice sa istanbulsk­im timom nisu obične otkako su turski huligani pre nešto više od dve godine ubili Marka Ivkovića, navijača crveno-belih.

- Utakmice protiv Galatasara­ja imaju posebnu težinu zbog događaja u Istanbulu. Očekujem da mnogi elementi koji će biti prisutni ne utiču na kvalitet naše igre. Igrali smo sa Galatasara­jem već posle ubistva našeg navijača Marka Ivkovića, oni su bili kvalitetni­ji tada i savladali nas - ističe Radonjić i uverava da će atmosfera biti sjajna na tribinama hale “Aleksandar Nikolić”.

- Ne bavim se provokacij­ama, osim košarkaški­h. To jedva čekam da se dogodi. Mi možemo da se nosimo sa tim i napravimo odličnu organizaci­ju, i ne vidim da može doći do problema - naglašava Radonjić.

ULAZNICE ZA MEČ SA GALATASARA­JEM SU RASPRODATE ZA SVEGA NEKOLIKO MINUTA

 ??  ?? joviĆ i kuzmiĆ Će sigurno igrati protiv tima iz istanbula, laziĆ jaČi od bola
joviĆ i kuzmiĆ Će sigurno igrati protiv tima iz istanbula, laziĆ jaČi od bola

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia