Blic

Borac mi je pomogao da zaboravim jesen

NEMANJA MIHAJLOVIĆ SE VRATIO U STARTNU POSTAVU CRNO-BELIH

- M. Zarić

Mladi fudbaler Partizana konačno je fudbalski oživeo u Humskoj! Trener Marko Nikolić je Nemanji Mihajlović­u pružio priliku da zaigra od početka u pobedi nad Borcem (2:1), a to je bio prvi start krilnog napadača još od 17. septembra prošle godine.

- Jesenji deo sezone je iza mene i već sam zaboravio loše partije. Restartova­o sam se, ohladio sam glavu i spreman sam da prikazujem sve bolje partije. Nadam se najboljem. I psihički i fizički sam spreman za nastavak sezone! Imao sam nekoliko dobrih prodora protiv Borca, rešavao sam situacije jedan na jedan i verujem da će to biti još bolje u narednim mečevima - rekao je Mihajlović za “Blic”.

Crno-beli su napravili odličnu uvertiru pred večiti derbi.

- Zabeležili smo veoma važnu pobedu, pogotovo što je meč protiv Borca bio poslednji pred duel sa Zvezdom. To nam je bio drugi vezani trijumf u prolećnom delu prvenstva i veoma nam je značajan zbog samopouzda­nja.

Mihajlović se u pravo vreme vraća u formu, baš pred subotnji derbi sa crveno-belima. Mladi reprezenta­tivac, međutim, ima samo jednu želju.

- Zvezda je prva i pobeda bi nam mnogo značila. Siguran sam da će biti dobra utakmica, a da će na tribinama vladati odlična atmosfera. Naš rival slavi rođendan, tako da verujem da će tribine biti krcate. Priželjkuj­em samo da meč prođe bez incidenata, da se sve završi u miru. Što se tiče samog meča, pobediće ona ekipa koja bude imala veći motiv i želju. Ako tu budemo jači, mislim da ćemo pobediti. Krilni napadač je imao ponude da napusti “parni valjak” u zimskom prelaznom roku, ali na kraju od transfera nije bilo ništa. - Nisam do kraja znao da li odlazim ili ostajem, ali sam o tome prestao da razmišljam kada je okončan prelazni rok. Bilo je ponuda, međutim nisam razočaran što sam ostao u crno-belom dresu. Možda na leto dobijem još bolje ponude. O tome ću misliti kada dođe vreme, fokusiran sam na Partizan i derbi poručio je Mihajlović

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia