Blic

Crno-belima je 13 srećan broj

-

Fudbaleri Partizana, očigledno, nisu sujeverni. Naime, crno-belima je u ovoj nedelji 13 srećan broj. Uz Uroša Đurđevića koji je postigao svoj 13. pogodak, čuvar mreže Partizana Filip Kljajić sačuvao je mrežu 13. put u sezoni.

- Nije nam bilo lako u Lučanima. Mladost je prva imala veliku priliku za gol, ali sam uspeo da zaustavim šut Šatare posle prekida. Stao sam u trenutku kada je uputio loptu iz prekida i dao sebi dovoljno vremena da mogu da reagujem. Takođe, teren je bio katastrofa­lan za igru. Golman mora uvek biti u punoj koncentrac­iji, a posebno kada govorimo o lošim terenima. Tada i bezazlene lopte mogu napraviti ozbiljan problem - izjavio je golman Kljajić.

Crno-beli su u Lučanima uzeli sva tri boda, a u listu stelaca se posle duže pauze upisao i Leonardo.

– Leo je takav igrač koji i kada ne daje golove mnogo znači na terenu. Oko njega se uvek nešto dešava kad ima loptu, tako da njegovo prisustvo i bez golova znači, a da ne govorimo kada daje golove.

Partizan u narednom kolu, pred pauzu u Superligi zbog reprezenta­tivnih obaveza, dočekuje Voždovac, koji je sa 4:0 pobedio Bačku.

– Voždovac je dobra ekipa koja se posle lošijih rezultata u prvom delu sezone digla i deluje dosta stabilnije dolaskom Ilije Stolice. Dolaze kod nas, a mi znamo šta nam je činiti.

Kljajić je naglasio i fantastičn­u formu u kojoj se nalazi napadač Uroš Đurđević.

– Đuka i ja smo dugo saigrači, poznajem ga dobro, ali ne znam kako bi se snašao da igra protiv mene – našalio se Kljajić.

 ??  ?? golman filip kljajiĆ je na meČeva superlige saČuvao svoju mrežu
golman filip kljajiĆ je na meČeva superlige saČuvao svoju mrežu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia