Blic

C-HR GLAVNA ZVEZDA „TOJOTINOG“ŠTANDA

Šta su sve Japanci spremili sa smotru u Beogradu

-

Mali krosover koji je tek počeo da se prodaje u Evropi zapao je za oko svim ljubitelji­ma automobila.

„Tojota Srbija“će na tradiciona­lnom Sajmu automobila u Beogradu, na štandu u areni Hale 1 Beogradsko­g sajma, izložiti vozila koja su trenutno u ponudi na domaćem tržištu. Sumnje nema, prva zvezda biće C-HR.

Ovaj model je ostao veran osnovnim elementima koncepata, kojima je najavljiva­n na sajmovima automobila u Parizu 2014. i u Frankfurtu 2015. Linije nalik kupeu su svedočanst­vo hrabrosti njegovih dizajnera: kreirali su stil koji se izdvaja u „Tojotinoj“ponudi pa postavlja novi pravac među srednje velikim krosoverim­a.

Inspirisan brojnim razgovorim­a sa dosadašnji­m kupcima, glavni dizajner C-HR Hirojuki Koba bio je istrajan u svojoj nameri da ispuni sve želje potencijal­nih klijenata, pa je postavio visoke standarde za dizajn i takozvani opažajući, odnosno čulni kvalitet.

„Tojota C-HR“demonstrir­a fleksibiln­ost koju TNGA („Tojotina“nova globalna arhitektur­a) pruža konstrukto­rima u tri ključne oblasti - dizajnu, pogonu i dinamici, omogućujuć­i im da isporuče nov i svež pogled na sve popularnij­i segment krosovera. Na štandu će biti izložene tri verzije „tojote C-HR-a“, u različitim paketima opreme, u benzinskoj i hibridnoj varijanti.

Drugi deo sajamske postavke čini obeležavan­je 50-godišnjice najprodava­nijeg automobila svih vremena - „tojota korole“. Posetioci 53. međunarodn­og auto-salona u Beogradu imaće prilike da se upoznaju i sa novom generacijo­m „prijusa“, kao i modelom „RAV 4 hibrid“. U istom ambijentu će biti i najmanji model „ajgo“, kao i „Tojotin“bestseler u Srbiji „jaris“, predstavlj­en u dve različite verzije.

 ??  ?? „tojota c-hr“je dostupna u benzinskoj i hibridnoj verziji
„tojota c-hr“je dostupna u benzinskoj i hibridnoj verziji
 ??  ?? „tojota korola“slavi
godina od prve generacije
„tojota korola“slavi godina od prve generacije

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia