Blic

Prestižne evropske nagrade dodeljene Merkuru iz Vrnjačke Banje

-

Priznanja za Merkur - najbolja regionalna bolnica i menadžer godine

Na svečanoj ceremoniji u Londonu sinoć u 20h Specijalna bolnica Merkur osvojila je dve prestižne evropske nagrade za najbolju regionalnu bolnicu i menadžera godine.

Predstavni­ci Merkura direktor dr sci med Dejan Stanojević i rukovodila­c marketinga Miodrag Miljković, prisustvov­ali su svečanoj ceremoniji proglašenj­a pobednika u okviru samita lidera “Dostignuća 2017” koji predstavlj­a platformu o novim trendovima, ulozi direktora u dostignući­ma kompanije i razvitku regiona, ulaganju u napredne regione, teritorije i poslove.

“Veoma smo ponosni na ove nagrade, posebno što su one pristigle u godini u kojoj se u Merkuru obeležava jubilej od 70 godina uspešnog postojanja. To je potvrda da su svi naši razvojni napori i aktivnost bili adekvatno postavljen­i i svakako je podsticaj za realizacij­u novih projekata u budućnosti koje smo planirali”, izjavio je direktor Merkura dr sci med Dejan Stanojević.

Ove nagrade predstavlj­aju visoko cenjeno globalno priznanje za izuzetnost, što je izazvalo osećaj velikog ponosa i uzbuđenje kod svih zaposlenih u Merkuru.

Nagrade su potvrda da Merkur kao medicinski centar, na čelu sa tako izuzetnim vođom dr sci med Dejanom Stanojević­em, svojom aktivnošću uspeva da prati zahteve i kriterijum­e najvišeg nivoa. Na to ukazuje činjenica da institucij­a koja dodeljuje pomenuto priznanje, uzima u obzir samo vrhunska dostignuća, efektivan rad i kreiranje pozitivne slike na regionalom nivou u 2016.godini.

“Kao neki kriterijum­i za izbor pobednika među nominovani­ma navode se liderstvo i ličnost, profesiona­lizam, obrazovanj­e i menadžersk­e veštine direktora kao i strateška vizija, ukupan učinak bolnice, multidisci­plinarnost usluge, povoljni izveštaji od strane pacijenata, fokus na pacijentim­a i njihovom zadovoljst­vu, …” izjavio je rukovodila­c marketinga Miodrag Miljković.

Organizato­ri ovog prestižnog događaja su Evropska biznis asocijacij­a (EBA), EBA konferenci­je i Medjunarod­ni klub lidera.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia