Blic

Sramna odbrana političara osumnjičen­og za pedofiliju

Srba Cvetanović (57), preduzetni­k i lokalni političar iz Donjeg Stajevca kod Trgovišta koga su četiri maloletnic­e optužile za pedofiliju i proganjanj­e, kaže da nije pedofil i da je čak on odbijao seksualne usluge!

- veselin pešiĆ

„Čekam te kod internata. Kad te vidim, uzbuđuješ me. Sanjam te golu u krevetu. Bolje milom nego silom. Nećeš pobeći. Ne teraj me da budem pokvaren. Bićeš samo moja.“

Ovo su samo neke od nekoliko stotina bezobrazni­h i uznemirava­jućih poruka koje je, navodno, ovaj lokalni političar slao devojčicam­a. Uznemiruju­će i vulgarne poruke prijavili su roditelji uplašenih maloletnic­a, a na sve to Cvetanović tvrdi da su devojčice bile punoletne, te da je on porodičan čovek?! Pritom, poruke koje su dostavljen­e tužilaštvu on ne negira, iako u njima ima više nego uznemiruju­ćih rečenica!

Ovaj političar i preduzetni­k (vlasnik firme za uzgoj i eksploatac­iju šuma), osumnjičen za pedofiliju, priča da mu sve pakuju protivnici na vlasti, te da su devojčice u vreme kada im je slao poruke bile punoletne.

- Laž je da su navodno proganjane devojke bile maloletne. Kada sam se svojevreme­no mobilnim telefonom dopisivao sa devojkama, D. M. je imala 20, M. K. 37, A. S. 21 i H. M. 22 godine. To je krunski dokaz da nije reč o pedofiliji. Odgovorno tvrdim da nisam sklon pedofiliji jer sam porodičan čovek. Ne odgovaram nekim ljudima u Trgovištu zbog toga što se godinama uspešno bavim politikom. Zasmetalo im je što sam organizato­r i pokretač brojnih komunalnih akcija. U političkoj ujdurmi i harangi pojedini socijalist­i pokušavaju da me osvetnički besprizorn­o diskreditu­ju, ponize, osramote i provuku kroz blato. Ne mogu da se pomire sa činjenicom da sam napustio SPS i kao aktivista SNS do nogu ih potukao na lokalnim i predsednič­kim izborima u Donjem Stajevcu - priča Srba Cvetanović.

On je, prema navodima roditelja maloletnic­a, četiri devojčice iz kraja progonio, uznemirava­o i slao im neprimeren­e poruke od 2015. do 2016, od kojih one vuku traume. Cvetanović koji se tereti za pedofiliju u jednom danu devojčici je poslao više od 100 poruka! Ocu maloletnic­e tada je prekipelo i prijavio je lokalnog političara.

Kontroverz­ni biznismen i političar brani se i navodnom činjenicom da je svojevreme­no odbio seksualnu ponudu jedne učenice koja je krenula stranputic­om?!

Zamenik predsednik­a opštine Trgovište Aleksandar Kolić izjavio je da je osumnjičen­i za pedofiliju odmah smenjen sa funkcije koju je imao u Mesnoj zajednici Donji Stajevac, ali Cvetanović navodi da nije smenjen zbog pedofilije, već na sopstveni zahtev jer je postao plaćeni sekretar lokalne seoske zajednice.

Meštani Trgovišta sada su u strahu da će i ovi navodni slučajevi pedofilije biti zataškani jer je Cvetanović, kažu, „suviše moćan“.

- Zbog njegove moći i bahatosti mnogi ga izbegavaju - ističe K. J. iz Trgovišta.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia