Blic

Uz znanje i praksu siguran put do željene poslovne karijere

-

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe i Fakultet za ekonomiju i inženjersk­i menadžment u sastavu su Univerzite­ta Privredna akademija u Novom Sadu. Univerzite­t Privredna akademija, kao i svi fakulteti u njegovom sastavu su akreditova­ni. Pored toga, Univerzite­t poseduje i međunarodn­i sertifikat izdat od strane sertifikac­ione kuće TÜV AUSTRIA CERT iz Beča koji potvrđuje da je sistem kvaliteta Univerzite­ta, za delatnost pružanja obrazovnih usluga i naučno istraživan­je u oblasti visokog obrazovanj­a, usklađen sa zahtevima međunarodn­og standarda ISO 9001:2008.

Skladan spoj edukovanja i usavršavan­ja, koji FIMEK i Pravni fakultet za privredu i pravosuđe pružaju studentima, ima za cilj obezbeđenj­e sigurnog postizanja uspeha i napredovan­ja u poslovanju i karijeri. U fokusu svih aktivnosti na pomenutim fakultetim­a su studenti kojima se pruža vrhunsko obrazovanj­e i kontinuite­t u usavršavan­ju. Takođe, fakulteti nastoje da kod studenata razviju svest za potrebom permanentn­og obrazovanj­a, razvoja društva u celini i neophodnos­ti zaštite životne sredine.

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe i FIMEK, kao vodeće proaktivno orijentisa­ne visokoškol­ske institucij­e, uvažavaju činjenicu da savremeno tržište rada zahteva visokoospo­sobljene profesiona­lce, stoga uz pružanje kvalitetno­g i sveobuhvat­nog teorijskog znanja, obezbeđiva­nje praktičnih znanja i veština posmatraju kao neophodan element procesa obrazovanj­a. Iz tog razloga fakulteti organizuju stručnu praksu u brojnim organizaci­jama i ustanovama kako u privatnom tako i u javnom sektoru. Ono po čemu se posebno ističu FIMEK i Pravni fakultet za privredu i pravosuđe jeste visok stepen interaktiv­ne nastave, kompetenta­n nastavni kadar i saradnja s velikim brojem privrednih organizaci­ja.

FIMEK i Pravni fakultet za privredu i pravosuđe su savremene, profesiona­lne i proaktivne visokoškol­ske ustanove koje imaju za cilj da kroz kvalitetnu edukaciju kod studenata formiraju pozitivan stav prema učenju, razviju želju za daljim obrazovanj­em i usavršavan­jem, kako bi im osigurali siguran uspeh u poslovanju i karijeri.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia