Blic

GEORGIEV: ŽENA MI JE PONOVO TRUDNA

Pevač je lepe vesti objavio pred stotinak prijatelja i saradnika, koji su mu zbog toga gromoglasn­o aplaudiral­i, saznaje „Blic“.

- marija radojkoviĆ

- Vlado Georgiev je pre nekoliko dana na održanoj sednici SOKOJ-a na kojoj je bilo oko stotinak kompozitor­a i ljudi iz sveta muzike prisutnima objavio lepe vesti. Na početku govora odmah je rekao: „Prvo da vam se pohvalim da mi je žena trudna“. U tom trenutku svi su mu aplaudiral­i. Posle aplauza Vlado je nastavio da drži govor na sednici o gorućim problemima - ispričao je za „Blic“izvor koji je prisustvov­ao sednici.

Nakon govora ispraćenog aplauzom zbog lepe vesti, svi su prišli pevaču da mu čestitaju na prinovi, a on se smeškao i bio je vidno uzbuđen zbog toga što će dobiti još jedno dete.

Vlado Georgiev zasad nije otkrio u kom je mesecu njegova nevenčana supruga Milica Samaržija, a prisutnima nije govorio ni o polu deteta, što i ne čudi s obzirom na to da su, kako saznajemo, tek nedavno otkrili da će njihova porodica dobiti još jednog člana.

Vlado i Milica su prošlog septembra dobili ćerku Sofiju, a ponosni tata je tom prilikom, kako smo pisali, plakao od sreće.

Inače, Georgiev je važio za jednog od najvećih zavodnika na našoj muzičkoj sceni, ali se skrasio uz Milicu, a u jednom intervjuu istakao je da mu uloga oca i te kako prija.

- Snašao sam se svetski u ulozi oca. Iako se od mene očekivalo da u nekom trenutku postanem otac, ipak je ovo za mene jedno novo iskustvo, koje je unelo u moj život neka nova osećanja. Obožavam da provodim vreme sa Sofijom, ona me u potpunosti ispunjava. Nikada do sada nisam osetio ovako nešto - ispričao je pevač ranije za magazin „Blic puls“.

Kantautor je tada otkrio i da li ćerkica liči na tatu ili na mamu:

- Predivna je. Sofija je ista ja kad sam bio beba, baš liči na mene. Doduše, ima nos na mamu, što je veoma dobro. Lepa je kao lutka, obožavam je.

Inače, Vlado se u aprilu pohvalio da je prva reč njegove mezimica bila “tata“.

Kada je dobio prvo dete, Georgiev je ispričao da mu obaveze oko deteta ne padaju teško, ali da jednu stvar, ipak, ne želi da radi.

- Ne menjam pelene! Pa, zamislite da vidite mene kako radim te poslove. To prepuštam ženi. Ona to radi super iako je jako mlada. Iskreno, sve oko bebe radi fenomenaln­o, uopšte joj ne treba bebisiterk­a ili neko ko će joj pomagati - pohvalio je tada Vlado svoju suprugu.

Inače, Vlado je nedavno suprugu i dete odveo u Herceg Novi, gde su se odmarali.

 ??  ?? vlado georgiev i milica samardžija su presreĆni što Će njihova porodica postati bogatija za još jednog Člana
vlado georgiev i milica samardžija su presreĆni što Će njihova porodica postati bogatija za još jednog Člana

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia