Blic

LUKAS TUKAO, PA SE VADIO

- ekipa „blica“

Iako folk pevač poriče, lekari iz Urgentnog centra su utvrdili da je on tukao fotografa Milana Lučića prvo rukama i pesnicama, a potom letvom na kojoj je bio ekser. Prema lekarskim nalazima fotoreport­er Milan Lučić koga je Aca Lukas u sredu uveče ispred svoje zgrade pretukao ima razderotin­u sa krvlju na desnoj podlaktici, kontuziju leve podlaktice i regije vrata. Istog dana kada je došlo do incidenta lekari su mu sanirali rane i dali mu antitetanu­s injekciju jer je na letvi kojom ga je Aca Lukas udarao bio ekser, a zbog povreda koje je zadobio fotograf mora na bolovanje u trajanju od minimum dve nedelje. Bez obzira na nalaze lekara, Aca Lukas kaže da je u celoj priči on žrtva i da su povrede na fotografu lažne. - Povrede na glavi nema, slike su lažne. Da li mislite da ja takvog medveda mogu da povredim? Kad sam video da je vrag odneo šalu, uzeo sam motku i na svu sreću samo jednom zamahnuo i njega promašio, a udario mog prvog komšiju koji je došao da pomogne, tj. da spreči tuču. On će to i da posvedoči. Tada mi je motka ispala i tu je bio kraj. Nisam prišao da ikoga napadnem fizički, napadnut sam ja - brani se Aca Lukas.

Pevač bi za napad na fotoreport­era mogao krivično da odgovara, a odakle krv na fotoreport­eru opravdava ovim rečima:

- Čoveka sa glavom veličine bika i sa sto i dvadesetak kilograma sve da sam Brus Li ne bih mogao da prebijem! Tražiću, naravno, da se te njegove povrede još jednom utvrde pošto tvrdim da ih nema. Krv na njegovim rukama je krv sa moje arkade! Znam da će me mnogi pljuvati i osuđivati, ali ću ići do kraja u dokazivanj­u svoje nevinosti! Podsećamo, Milan Lučić, fotograf „Srpskog telegrafa”, bio je sa novinarom Markom Pantićem ispred kuće folk pevača gde je na javnoj površini obavljao svoj posao. U jednom trenutku, oko pola osam uveče, iz kuće je istrčao Aca Lukas koji je nasrnuo na njih. Lukas je nakon ovoga priveden u policijsku stanicu Voždovac gde je proveo nekoliko sati.

Pretučeni fotograf u izjavi za „Blic“kaže:

- Napao me je samo jer sam radio svoj posao. Čekao sam da ga slikam na javnom mestu na ulici. Prišao mi je i krenuo da galami. Pokušao je da mi otme aparat. Nisam dao. Onda me je udario jednom, pa mi je krenuo da cepa majicu. Onda je uzeo motku drvenu i udario me u potiljak i nekoliko puta po glavi. Pao sam. Nije prestajao da urla. Okrenuo se i rekao: „Idem kući po pištolj da vas pobijem”. Uplašio sam se za svoj život jer znam da je poznat i moćan. Smirio sam se tek kad su došli policija i hitna pomoć - rekao je povređeni fotoreport­er.

 ?? PREMA LEKARSKIM NALAZIMA MILAN LUČIĆ IMA RAZDEROTIN­U SA KRVLJU NA DESNOJ PODLAKTICI, KONTUZIJU LEVE PODLAKTICE I REGIJE VRATA. DOBIO JE ANTITETANU­S I DVE NEDELJE BOLOVANJA. ??
PREMA LEKARSKIM NALAZIMA MILAN LUČIĆ IMA RAZDEROTIN­U SA KRVLJU NA DESNOJ PODLAKTICI, KONTUZIJU LEVE PODLAKTICE I REGIJE VRATA. DOBIO JE ANTITETANU­S I DVE NEDELJE BOLOVANJA.
 ??  ?? lekari utvrdili da je lukas naneo ozbiljne povrede fotografu
lekari utvrdili da je lukas naneo ozbiljne povrede fotografu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia