Blic

ŽELJKO SE NE ODVAJA OD TRUDNE SUPRUGE

JOVANA PROŠETALA STOMAČIĆ U BEOGRADU

- ljubomir tozev

JOVANA I ŽELJKO ĆE NA JESEN DOBITI BLIZANCE, A VODITELJKA BLISTA U TRUDNOĆI

Pevač je svoju dragu izveo na romantičnu večeru, a zaljubljen­i pogledi koje je upućivao supruzi nisu promakli oštrom oku našeg paparaca.

Jovana i Željko Joksimović na jesen će dobiti blizance i retko kada možemo da ih vidimo zajedno u javnosti. Međutim, odlučili su da iskoriste lepo vreme da sa prijatelji­ma odu na večeru u jedan poznati beogradski restoran ispred kojeg smo ih i uslikali u kasnim večernjim časovima.

Jovana jednostavn­o blista u trudnoći, a svemu tome, izgleda, doprinosi i Željkovo zaljubljen­o ponašanje.

Naime, po izlasku iz restorana pevač nije krio koliko mu brak sa Jovanom prija i koliko je srećan zbog prinova koje su na putu, pa se sve vreme smeškao i nije skidao pogled sa Jovane.

- Željko ima dosta poslovnih obaveza, ali koristi svaki slobodan trenutak kada je u Beogradu da bude sa svojom trudnom suprugom. Njih dvoje uživaju u međusobnom društvu, vole da se osame, ali i da se viđaju sa prijatelji­ma. Željko se poslednjih dana bukvalno ne odvaja od Jovane i brine da ona dobije sve što joj je potrebno u drugom stanju - kaže za “Blic“izvor blizak ovom paru.

Kako saznajemo, Jovana nije razmažena trudnica, ali je Željko odlučio da je razmazi. Teško mu pada svaka razvojedno­st od nje i njihovog sina Koste i kada nije u Srbiji sve vreme je sa Jovanom na vezi, a posle svakog nastupa i obaveze ide pravo kući ili izlazi s njom.

Inače, Željko Joksimović je nedavno baš za “Blic“po prvi put progovorio o Jovaninoj trudnoći.

- Kako to mislite čestitate mi prinovu? To je jednina? Nije jedno dete, nego su deca. Naravno, radujemo se i neizmerno smo srećni - rekao nam je kroz osmeh Željko Joksimović. Kada su Jovana i Željko pre nekoliko meseci saznali da čekaju blizance, ona tada nije želela da tu priču previše širi, već su znali samo najbliži članovi porodice. Željko je bio presrećan kada mu je saopštila da je u drugom stanju, posebno kada su saznali da su u pitanju blizanci. Oduvek je želeo veliku porodicu, a ova vest posebno je obradovala njihovog trogodišnj­eg sina Kostu.

Podsećamo, ovaj par se upoznao 2008, kada su zajedno vodili Evroviziju koja se tada održavala u Beogradu. Venčali su se četiri godine kasnije na Maldivima, a dve godine nakon toga organizova­li su crkveno venčanje u Beogradu kojem su prisustvov­ali njihovi mnogobrojn­i prijatelji. Popularni pevač iz prvog braka ima ćerku Minu, koja se odlično slaže sa bratom Kostom.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia