Blic

DA NIJE BILO POPOVIĆA, PEVALI BISMO NA LIVADI!

- anastasija ČanoviĆ

Godinu dana njih trinaestor­o se borilo da zauzme mesto u finalu muzičkog takmičenja. U tome su uspeli, a sada ih čeka težak put da pronađu svoje mesto na estradnom nebu. Adnan Nezirov, Sandra Rešić, Armin Dedić, Aleksa Perović, Kristina Jovanović, Dragica Zlatić, Mirza Delić, Marijana Čelar, Jovana Vasić, Denis Kadrić, Damir Džakić, Sanja Vasiljević i Riste Risteski svojim glasom i veliko željom da se bave pevanjem plasirali su se u finale takmičenja “Zvezde Granda”. Pred veliko finale imali su tremu, ali svi su se složili u jednom - nije bitno ko će pobediti, već da imaju veliku šansu da postanu poznati i cenjeni pevači.

Dragici Zlatić ovo je treća godina da se takmičila, a ponosna je na uspeh koji je do sada ostvarila.

- Uvek imam tremu i uvek sam je i imala. Iako se to ne primećuje na televiziji i na mojim Instagram slikama, zaista imam tremu. Moji roditelji mi kažu: “Tri godine si tamo i ne možemo da verujemo da imaš tremu”. Ja sam mislila da ću od treme umreti - kaže kroz osmeh lepa takmičarka i dodaje čiji su je komentari od članova žirija najviše pogađali.

- Da se razumemo, u prvoj sezoni Bosanac me je najviše razapeo, u drugoj je to bila Marija, a sada su bili mnogo blaži, valjda zato što sam ja bila bolja. Da nije bilo Saše Popovića, ja bih ispala još u prvom krugu, pevala bih na nekoj livadi. Sada dosta radim na sebi, imam stilistu, idem na časove pevanja - kaže Dragica koja smatra da među ostalim takmičarka­ma nema konkurenci­ju.

- Nemam konkurenci­ju, ali ne zato što ostali ne pevaju dobro, već zato što su sve takmičarke različite. Neko će pevati Stoju, neko zabavnjake, a ja ću na foru Severine. Kažu mi da sam srpska Severina. Ipak, ne očekujem visok plasman - kaže Zlatićeva.

Njen kolega Andan Nezirov otkrio je kada mu je u takmičenju bilo najteže.

- Žao mi je što se završava, svi smo se združili i upoznali. Nije bitno ko je pobednik, svedoci smo da ne moraš da pobediš da bi bio na vrhu, a opet, možeš da pobediš i da te nema nigde. Treba ubosti dobru pesmu nakon “Zvezda Granda” i to je ključ. Najteže mi je bilo u prvom krugu, ljudi su se iznenadili kako pevam jer sam se već takmičio i posle mi nisu verovali. Bilo je tu raznih komentara koji su me pogađali, ali život je borba. Marija Šerifović me je iznerviral­a jednom prilikom kada je rekla da se derem u mikrofon, a u stvari sam samo imao problem sa mikrofonij­om. I rekla je da je ta pesma bila teška za mene, a posle sam joj dokazao da nije. Ipak, znate da je ona meni najdraži član žirija. S njom bih voleo i duet da snimim - kaže Adnan.

 ??  ??
 ??  ?? saša popoviĆ je zadovoljan što je takmiČenje oborilo sve rekorde gledanosti
saša popoviĆ je zadovoljan što je takmiČenje oborilo sve rekorde gledanosti

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia