Blic

MLADIĆ IZGUBIO ŽIVOT POSLE SVAĐE I TUČE U BEOGRADSKO­M NASELJU MEDAKOVIĆ Udarcem pesnicom ubio prijatelja

Danilo Bogdanov (35) preminuo je u noći između subote i nedelje u beogradsko­m naselju Medaković, kada ga je posle rasprave udarcem oborio na zemlju poznanik Alen Metović (37).

-

Bogdanov je najverovat­nije udario glavom o ivičnjak i preminuo.

Prema nezvanični­m informacij­ama, Metović i Bogdanov su poznanici, odnosno prijatelji. Subotu su najverovat­nije proveli u opijanju u parku nedaleko od Centralnog groblja, u ulici Radovana Simića Cige, preko puta ulaza broj dva, a nije isključeno ni da su koristili opijate.

Prema za sada nepotvrđen­om scenariju, u kasnim večernjim satima došlo je do svađe između dvojice prijatelja. Čarke su prerasle u fizički sukob, u kom je Metović zamahnuo prema Danilu i udario ga pesnicom u glavu. Bogdanov se srušio na zemlju i, spletom nesrećnih okolnosti, po svemu sudeći udario glavom u ivičnjak, nakon čega je preminuo na licu mesta!

Meštani Medakovića koji žive u blizini mesta gde se dogodilo ubistvo, kažu da nisu iznenađeni takvim događajem..

- Vraćala sam se kući sa ćerkom kada sam u obližnjem parku videla lekare i kola Hitne pomoći. To je bilo negde oko 22 sata. Nisam se mnogo zadržavala, ali čula sam šta se dogodilo i nisam iznenađena: u ovom kraju ima dosta narkomana - kaže jedna od stanarki iz ulaza broj dva.

Metović je, prema rečima komšija, bio fizički radnik koji je dane uglavnom provodio oko trafika u blizini groblja. Radnicima trafika je pomagao u premeštanj­u i iznošenju robe, a oni su mu zauzvrat davali novac za pivo. O Alenu osim toga niko ne zna mnogo - meštani ne znaju da njegova porodica živi u komšiluku. Za Bogdanova, s druge strane, kažu da nije bio incidentna ličnost, ali da je živeo na sličan način kao Metović.

U parku u kom se dogodio smrtni slučaj, reporteri „Blica” juče su pronašli i dušeke i odeću (kao i brojne plastične i staklene flaše popijenih alkoholnih pića), koji navode na zaključak da je Metović možda i beskućnik koji je u parku preko puta ulaza broj dva i živeo.

Policija je jutro nakon incidenta uhapsila napadača i njemu je zasad određeno dvodnevno policijsko zadržavanj­e, u okviru kog bi trebalo da bude priveden u Više tužilaštvo, gde će dati iskaz o incidentu. M. Jovićević

 ??  ?? ubica, koji je verovatno živeo u parku, uhapšen
ubica, koji je verovatno živeo u parku, uhapšen

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia