Blic

LUKAS DOVEO DEVOJKU U BEOGRAD!

Popularni pevač više ne krije vezu sa Branislavo­m, a dane provode obilazeći pestoničke restorane i uživajući u svakom zajedničko­m trenutku.

- ekipa „blica”

Kada je objavljeno da Aca Lukas ima novu devojku, mnogi nisu mogli da poveruju da je tako brzo pronašao zamenu za suprugu Sonju Vuksanović. Međutim, sudeći po njegovim potezima i fotografij­ama koje su objavljene, pevač je baš zaljubljen u Branislavu. Kako „Blic” saznaje, Aca je Branislavu doveo u Beograd, gde trenutno zajedno borave.

- Aca odavno nije bio ovako lepo raspoložen. I pored svih problema koje ima on ne skida osmeh s lica, a sve zahvaljuju­ći Branislavi koja je sve vreme uz njega. Nakon njegovom nastupa na Zlatiboru, gde su i uslikani zajedno, njih dvoje su došli u Beograd, gde zajedno borave. Bukvalno se ne razdvajaju. Dane provode obilazeći prestoničk­e restorane, a Aca je uoznao Branislavu i sa nekim svojim prijatelji­ma - kaže za „Blic” izvor blizak paru, i dodaje:

- Baš su u subotu bili u jednom restoranu u Košutnjaku gde su sedeli sa Acinim bliskim prijatelje­m. Branislava, iako je skoro duplo mlađa od pevača, brzo se uklopila u njegovo društvo. Aca je baš nedavno rekao nekim prijatelji­ma da mu je mnogo lepo pored nje i da ga niko drugi ne zanima - kaže naš izvor.

Podsećanja radi, Lukas je već nekoliko dana u vezi sa Branislavo­m, sa kojom je prvi put prošetao na Zlatiboru, gde ih je „Blic” i uslikao. Od tada se njih dvoje ne razdvajaju, a Lukas dragoj ugađa u svemu. Branislava je, inače, poreklom iz Loznice, a živela je u Crnoj Gori sa suprugom, koga je nedavno ostavila. Kako smo već objavili, ona se od supruga razvodi zbog Lukasa, ali kada ga je ostavljala nije mu to rekla. Branislavi­n suprug je tek iz medija saznao tačan razlog zbog kog ga je ona ostavila. Otkako je objavljeno da je našao novu devojku, Lukas se nije oglašavao u javnosti.

 ??  ?? aca lukas je branislavu upoznao i sa prijatelji­ma, a ona se svima dopala
aca lukas je branislavu upoznao i sa prijatelji­ma, a ona se svima dopala

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia