Blic

TI SI MOJA SRODNA DUŠA, VOLIM TE!

Naš najbolji teniser Novak Đoković, osim što slavi jer lako prolazi iz kola u kolo na Vimbldonu, ima razlog za slavlje i na privatnom planu.

- anastasija ČanoviĆ

Deseti jul je datum kada su se Jelena i Novak Đoković venčali u Crnoj Gori. Ovaj datum zauvek će mu ostati u sećanju, a juče su bile tačno tri godine otkako su na Svetom Stefanu na “svadbi veka” izgovorili sudbonosno “da”. Novak Đoković supruzi Jeleni čestitao je divan dan emotivnom porukom.

- Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca - poručio je Đoković trudnoj Jeleni.

Iako Novak brzinom svetlosti napreduje na najvećem grend slemu Vimbldonu, Jelena mu zbog trudnoće ne pravi društvo.

- Ona je sa sinom Stefanom ostala u Monaku, gde joj najviše prija da provodi dane. Jelena i te kako voli da bodri Novaka i bila je tužna što ne može da mu pruži podršku u Londonu. Međutim, oni se čuju svaki dan i na Skajpu su, te im razdvojeno­st mnogo lakše pada - kaže naš izvor blizak paru.

Kako saznajemo, Novak će čim završi sa teniskim obavezama organizova­ti proslavu za najuži krug prijatelja kako bi sa Jelenom obeležio za njih tako važan datum. Jedna od opcija bilo im je i putovanje na egzotičnu destinacij­u, ali supruga najboljeg srpskog tenisera želi da trudnoću provede mirno i da nikako ne ugrozi bebu koja će uskoro ugledati svetlost dana.

- Jelena je zamolila Novaka da na intimnoj večeri proslave treću godišnjicu braka. Nole se odmah složio jer mu je najbitnije da Jelena i beba budu dobro. Narednih nekoliko meseci, sve do porođaja, Jelena će biti u Monaku, a porodiće se u istoj bolnici u kojoj je na svet donela i Stefana kaže naš izvor.

Kako se ne bi osećala usamljeno, Noletova porodica, mama Dijana i tata Srđan, otputovali su na jug Francuske i tamo prave društvo trudnoj Jeleni.

 ??  ?? jelena provodi vreme sa stefanom dok je novak na turniru jer sam uz tebe svesniji onoga što negujemo, poručio je Nole Jeleni. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu
jelena provodi vreme sa stefanom dok je novak na turniru jer sam uz tebe svesniji onoga što negujemo, poručio je Nole Jeleni. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia