Blic

Vozač „bentlija“ima pun dosije, bio i drogiran

- ekipa “blica”

“Bentli”, koji je u subotu ujutru pokušao da preseče kolonu vozila u kojoj je bio auto predsednik­a Srbije Aleksandra Vučića, u vlasništvu je bivšeg fudbalera Ivice Dragutinov­ića, a u vozilu su bili momci odranije poznati policiji.

Kako kaže izvor našeg lista iz policije, Dragutinov­ić nije bio u automobilu kada se incident dogodio, a uhapšeni su vozač Luka R., te Miloš T. i Stevan D.

- Predsednik Vučić je krenuo iz vile „Bokeljka“ka Predsedniš­tvu na Andrićevom vencu. Na kružnom toku Topčidersk­a zvezda, obezbeđenj­e je primetilo iza Vučićeve kolone auto koji divlja. Vozač je uporno pokušavao da se ubaci u kolonu - navodi naš sagovornik.

Iako se pojavila informacij­a da je Vučićev auto udaren, naš sagovornik negira da je do toga došlo.

- Vozač automobila iz pratnje koji je bio iza auta u kojem se Vučić nalazio uspeo je da blokira “bentli” i tako praktično spreči ozbiljne posledice - ističe isti izvor.

Obezbeđenj­e je uspelo da zaustavi auto. Dok su legitimisa­li trojicu koja su se nalazila u vozilu, pojavio se i sam Dragutinov­ić. Prema rečima našeg sagovornik­a, bivši fudbalski reprezenta­tivac Srbije bio je naoružan, ali je imao urednu dozvolu za pištolj. Kako saznajemo, sva trojica uhapšenih bave se poslovima obezbeđenj­a - jednog beogradsko­g kluba (“Nana”), a njihova ekipa i jednog splava (“River”). Dok su Miloš T. i Stevan D. gotovo nepoznati među žestokim momcima, Luka R. je poznat u krugovima izvan zakona, a sumnja se da je blizak sa škaljarski­m klanom. Prema informacij­ama službi, on za ovaj crnogorski klan odrađuje poslove koji imaju veze sa narkoticim­a. Jedno od krivičih dela koje mu se stavlja na teret je i umešanost u teško ubistvo. Takođe, traži ga policija jedne zemlje iz okruženja zbog velike pucnjave od pre nekoliko meseci. I ostali imaju dosijee, ali sa nešto lakšim krivičnim delima.

Kako su rekli policiji, tog jutra su krenuli po nalogu Dragutinov­ića na benzinsku pumpu da navodno natoče gorivo.

- Vozač koji je vozio gotovo divljački, bio je pod dejstvom narkotika - priča izvor iz policije. Druga dvojica nisu, ali kod sebe nisu imali lične karte.

Svi su zadržani u pritvoru i određeno im je policijsko zadržavanj­e od 48 sati. Kako saznajemo, mladići su i noć pred incident bili u “Nani”. Policija ispituje da li je incident izazvan s namerom.

- Inspektori su bili u “Nani”, obavili su razgovor sa svima koje su tamo zatekli i saznali da su trojica mladića odjednom, bez najave izletela iz lokala. Ne zna se da li su imali informacij­u da Vučić u tim trenucima napušta „Bokeljku“i kreće ka centru grada ili ih je Dragutinov­ić baš tada pozvao da idu na pumpu - navodi naš sagovornik iz policije.

 ??  ?? bivši fudbalski reprezenta­tivac je navodno momcima dao auto da mu natoČe gorivo
bivši fudbalski reprezenta­tivac je navodno momcima dao auto da mu natoČe gorivo
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia