Blic

Ženi kriglom razbio glavu

- M. Brkić

Miloš Kartalija (53) razbio je kriglom glavu svojoj supruzi Dragani R. K. (49) u noći između utorka i srede u njihovom stanu na Novom Beogradu.

Dragana je operisana i nalazi se na intenzivno­j nezi, a lekari Urgentnog centra bore se za njen život. Kako saznajemo, Miloš je uhapšen ubrzo nakon napada.

Tokom svađe koja je eskalirala oko tri sata posle ponoći Miloš je Draganu udario u glavu debelom staklenom čašom. Nesrećna žena, koja je i inače lošeg zdravstven­og stanja i astmatičar je, sa teškim telesnim povredama prevezena je u Urgentni centar.

U soliteru u Dušana Vukasovića na Novom Beogradu komšije nisu ni slutile šta se dešava iza zatvorenih vrata ovog bračnog para. Draganina komšinica i prijatelji­ca rekla je za „Blic“da je Draganu videla samo dan pre incidenta.

Iako je poznavala bračni par godinama i, kako kaže, primetila da Miloš „voli da popije“, kaže da joj se Dragana nikada nije žalila na problemati­čnog muža.

- Dragana je bila bolesna i astmatičar. Bili su u veoma lošoj finansijsk­oj situaciji, Dragana se bavila nekim knjigovods­tvenim poslovima, dok je Miloš povremeno imao posla. Često je i od mene pozajmljiv­ala 500 ili 1.000 dinara. Strašno, ionako je bila jako loše - priča potresena Draganina prijatelji­ca.

Kako nastavlja, Miloš Kartalija ranije je bio alkoholiča­r, ali je prestao da pije neko vreme.

- Savetovala sam je da se razvede. Pomislila sam da će prestati da pije jer je počeo da radi, ali ne vredi. Uvek kada bismo se sreli u liftu, osećao bi se na alkohol. Ko ne zna kakav je prema Dragani, rekao bi da je ljubazan čovek - priča komšinica.

Miloš je u večeri neposredno pre incidenta otpušten sa toksikolog­ije na VMA.

Kako „Blic“saznaje, u toj porodici ranije nije bilo prijava za nasilje.

 ??  ?? bori se za život: dragana r. k.
bori se za život: dragana r. k.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia