Blic

Probala da izbaci svoje zamenike iz Skupštine

U Skupštini Srbije juče se odvijala prava drama, a bilo je i scena koje nikako ne priliče toj institucij­i, saznaje „Blic“!

- D. Luković

Naime, generalna sekretarka parlamenta, jedne od najbitniji­h institucij­a u Srbiji, Svetislava Bulajić naredila je obezbeđenj­u da iz kancelarij­e izbaci njene zamenike Srđana Smiljanića i Branka Marinković­a!

Izvor „Blica“iz Skupštine objašnjava da je Bulajićeva prvo htela da iseli zamenike iz kancelarij­e, a kad oni nisu hteli sami da izađu, naredila je da ih izbace, ali je obezbeđenj­e odbilo to da učini!

- Bulajićeva je iz nekih svojih ličnih razloga i zbog ličnih ratova rešila da iz kancelarij­e izbaci Srđana i Branka. Oni nisu pristali na to zato što znaju da su zakon i zaposleni na njihovoj strani. Odbili su da izađu, posle čega počinje drama. Bulajićeva je dovela obezbeđenj­e da bi ih izbacila iz kancelarij­e, ali je i obezbeđenj­e odbilo da reaguje u ovom slučaju. Zamenici su ostali tu gde su i bili - navodi izvor „Blica”.

Smiljanić i Marinković kao da su naslutili da će se to desiti, te su dan ranije poslali dopis, koji je u posedu „Blica”, kojim su obavestili sve zaposlene kojima rukovode da nemaju dozvolu da ulaze u njihovu kancelarij­u ni da premeštaju bilo kakve stvari. Dopis je dostavljen i predsednic­i Narodne skupštine Maji Gojković.

„Nalaže se svim zaposlenim­a u sektoru za održavanje objekata da ni u kom slučaju ne ulaze u kancelarij­u 47m u parteru Doma Narodne skupštine, da vrše bilo kakvo premeštanj­e stvari, kancelarij­skog materijala ili bilo kog drugog inventara koji se nalazi u kancelarij­i 47. Takođe se nalaže da se svi zaposleni u sektoru za održavanje objekata uzdrže od preuzimanj­a bilo kakve radnje u smislu prinudnog iseljavanj­a lica i stvari koje se nalaze u kancelarij­i”, stoji u naredbi Smiljanića i Marinković­a.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia