Blic

Venger u problemima pred dolazak u Beograd

-

Da nema Lige Evrope, fudbaleri Arsenala ne bi znali šta je pobeda u gostima. “Tobdžije” su u Premijer ligi van svog stadiona odigrali četiri meča i uspeli su da osvoje samo bod (0:0 sa Čelsijem), pri čemu su postigli jedan gol (primili sedam) i to na poslednjoj utakmici sa Votfordom (1:2). Ovaj podatak može da obraduje Zvezdu pred spektakl na stadionu “Rajko Mitić”. Sa druge strane, Arsenal je van “Emirata” slavio jednom, i to protiv BATE (4:2) u Ligi Evrope.

- Fizički i psihički smo pali. U poslednjim minutama meča došlo je i do panike - kratak je bio Venger.

Navijači su za poraz okrivili Granita Džaku koji je nezaintere­sovano čačkao nos u trenutku kada je Kleverli postigao gol za trijumf Votforda. Takođe, legenda Martin Kion smatra da je za pad „zaslužan“Mesut Ozil koji, jednostavn­o, odbija da igra.

Arsenal je zbog povreda ostao bez još dvojice igrača koji najverovat­nije neće putovati u Beograd. Dani Velbek se vratio posle četiri nedelje pauze, ali se požalio na bolove u zadnjoj loži, dok je Loranu Košćelnom stradao list. Protiv Votforda nisu igrali ni Aleksis Sančez ni Eron Remzi, za koje je Venger rekao da nisu “glavom spremni da igraju posle neuspeha u kvalifikac­ijama za SP”. Takođe, Sančez je lakše povređen, a pošto Arsenal već u narednu nedelju gostuje Evertonu, male su šanse da će Čileanac igrati sa Zvezdom.

Engleski mediji pretpostav­ljaju da će Arsen Venger morati da promeša tim kako ne bi izgubio još nekog od važnih igrača pred Everton. Jer, novi poraz bi značio i oproštaj od snova o Premijer ligi.

Legenda Arsenala Martin Kion kaže da je Ozil krivac za loše igre

 ??  ?? Protiv Zvezde neće igrati povređeni Mustafi, Košćelni i Velbek, dok su roviti Sančez i Remzi. fudbaleri arsenala su poraženi od votforda u poslednjem meČu pred gostovanje crvenoj zvezdi
Protiv Zvezde neće igrati povređeni Mustafi, Košćelni i Velbek, dok su roviti Sančez i Remzi. fudbaleri arsenala su poraženi od votforda u poslednjem meČu pred gostovanje crvenoj zvezdi

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia