Blic

Radulović vođa grupe dilera?

-

Luka Radulović (36), koji je osumnjičen da je ugrozio bezbednost Aleksandra Vučića kada je presekao predsednič­ku kolonu vozila, tereti se da je bio vođa grupe dilera kokaina.

Radulović se tereti da je organizova­o grupu čiji su pripadnici takođe uhapšeni A. M. (46) iz Stare Pazove, N. S. (43) iz Beograda i M. G. (30) iz Banatskog Brestovca. Oni se sumnjiče da su u dužem vremenskom periodu prodavali kokain na teritoriji Beograda. Uhapšeni su 25. oktobra uveče neposredno nakon primopreda­je kokaina. Nakon hapšenja osumnjičen­ih, policija je pretresla stanove i druge prostorije koje oni koriste i pronašla 30 komada pištoljske municije. Osumnjičen­ima je određeno policijsko zadržavanj­e do 48 sati nakon kojih će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizova­ni kriminal koje vodi istragu.

Inače, Radulović radi kao obezbeđenj­e u beogradski­m klubovima.

Podsetimo, Radulović, kao vozač, i Stevan Dukić (22) i Miloš Tančev (22), kao saputnici u „bentliju“, osumnjičen­i su da su ugrozili bezbednost predsednik­a Srbije kada su 2. septembra 2017. presekli njegovu kolonu vozila na kružnom toku na Topčidersk­oj zvezdi u Beogradu.

Radulović i dvojica njegovih kolega ubrzo su posle presecanja predsednič­ke kolone bili uhapšeni i određen im je pritvor. Nakon što su saslušani predviđeni svedoci, oni su pušteni iz pritvora 20 dana kasnije 22. septembra, a postupak protiv njih je nastavljen.

 ??  ?? luka i saradnici uhapešni nakon primopreda­je kokaina
luka i saradnici uhapešni nakon primopreda­je kokaina

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia