Blic

Komšije htele da ga ubiju jer je silovao sestru (7)

Viši sud u Novom Pazaru odredio je pritvor do 30 dana K. B. (17) zbog sumnje da je u sredu po podne obljubio sedmogodiš­nju sestru, saznaje “Blic”.

- nikola koČoviĆ

- On je prilikom saslušanja u Tužilaštvu priznao da je seksualno napastvova­o sestru, nakon čega mu je određen pritvor. Tokom ispitivanj­a je plakao, bio je potresen i psihički rastrojen, zbog čega će verovatno biti poslat na psihijatri­jsko ispitivanj­e - kaže naš izvor iz istrage.

Tinejdžera je policiji prijavio rođak koji ga je zatekao kako seksualno napastvuje sestru u kući u prigradsko­m naselju Blaževo.

- Ubrzo su stigli i roditelji dece, a okupio se i komši-

luk. Kada su videli uplakanu devojčicu i čuli šta se desilo, pojedini rođaci i komšije su hteli da ga tuku, ali su se smirili kada su stigli policajci i odveli ga - priča jedan od meštana ovog naselja.

Roditelji su se pre par godina nastanili u Blaževu, a preživljav­aju skupljajuć­i sekundarne sirovine. Često im je u tom poslu pomagao i sin, za koga komšije pričaju da se u poslednje vreme čudno ponašao.

- Mislili smo da je to zbog toga što je u pubertetu, ali ni slutili nismo da je sposoban da siluje sestru. Ko zna šta bi radio drugim devojčicam­a. Sreća je pa su ga uhapsili, da je napao moju ćerku, ne znam šta bih uradio ogorčen je jedan od komšija.

U prisustvu roditelja, devojčica je odvezena u Opštu bolnicu, gde je pregledana i zadržana na daljem lečenju.

- Prilikom pregleda je utvrđeno da ima povrede i krvne podlive u stidnoj regiji, a daljim veštačenje­m će biti utvrđeno da li je bilo penetracij­e. U sve je uključen i Centar za socijalni rad čiji se stručnjaci brinu o detetu dodaje naš izvor.

Ovo je drugi slučaj silovanja u Novom Pazaru u poslednje dve nedelje jer je početkom novembra uhapšen E. T., koji se tereti da je godinama silovao maloletnu ćerku (15).

Prema nezvanični­m informacij­ama, policiji je taj slučaj prijavila majka devojčice nakon što joj se mlađa ćerka poverila i rekla da je videla oca kako seksualno napastvuje sestru.

Njene reči potvrdila je i silovana devojčica, koja je majci sve priznala i kazala da je maltretira­nje trajalo godinama, da ju je otac primoravao na seks preteći joj da nikom ne sme ništa da kaže. Kada je to majka čula, pozvala je policiju i prijavila supruga koji je uhapšen i određen mu pritvor do 30 dana.

Porodica devojčice je poreklom sa Kosova, a prema nezvanični­m saznanjima, E. T. je počeo sa napastvova­njem ćerke pre četiri godine, dok su privremeno živeli u Nemačkoj.

Silovanje i maltretira­nje se nastavilo i kad su se vratili u Srbiju i nastanili u jednom novopazars­kom prigradsko­m naselju, gde je E. T. držao ugostitelj­ski objekat.

KOMŠIJE KAŽU DA SE MLADIĆ U POSLEDNJE VREME ČUDNO PONAŠAO, ALI TO SU PRIPISIVAL­I PUBERTETU

 ??  ??
 ??  ?? policiju pozvao roĐak koji je zatekao k. b. ( ) kako nasrĆe na sestru
policiju pozvao roĐak koji je zatekao k. b. ( ) kako nasrĆe na sestru

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia