Blic

RAZVEO SE VELIMIR STJEPANOVI­Ć

Velimir Stjepanovi­ć i Džesika Oli upoznali su se 2007. godine, crkveno venčanje održano je 17. novembra prošle godine, a u januaru ove godine su zaključili i građanski brak. Delovalo je da je to ljubav za ceo život, a onda su se razveli.

- ekipa „blica”

Njihovom venčanju u Dubaiju je prisustvov­ala porodica i prijatelji s obe strane

Velimir Stjepanovi­ć, najbolji srpski plivač i dvostruki šampion Evrope koji u svetu niže uspehe noseći srpsku zastavu iako je rođen u Abu Dabiju, i njegova višegodišn­ja devojka, a potom i supruga Džesika Oli odlučili su da je najbolje da se razvedu. Iako se plivač nije oglašavao povodom razvoda, Džesika je svima objasnila o čemu je reč:

- Ovo je bila jedna od najgorih godina u mom životu. Ocu mi je postavljen­a dijagnoza retkog neurodegen­erativnog oboljenja, došla sam pred oltar samo da bih shvatila da nije trebalo to da uradim i izašla sam iz veze duge šest godina. Ali sedim u iznajmljen­om stanu u Njujorku i ipak sam okej. Nekad se zbog toga osećam krivom. Prvi put mogu da ispričam svoju priču a da se ne raspadnem kompletno. Glas mi se trese, ali reči teku. Možda konačno počinje moje izlečenje. Zašto je to uvek tako čudan osećaj? Slomilo me je, ali me je i ponovo probudilo - napisala je ona.

Velimir i Džesika su se upoznali u Emiratima 2007. godine, i to u bazenu, a ljubav nije planula na prvi pogled. Sedam godina su se družili, plivali zajedno, budući da je Džesika bila takođe profesiona­lna plivačica. Zajedno su išli u školu i imali ista interesova­nja. Jedne večeri 2011. godine Stjepanovi­ć je skupio hrabrost da devojku pozove u bioskop i gledali su Štrumpfove. Iz bioskopa su, kako je on svojevreme­no naveo, nakon 100 minuta izašli kao momak i devojka. Tada su i zvanično počeli da se zabavljaju sve do kraja 2016. godine, kada su jedno drugome izgovorili sudbonosno “da”. Venčanje u crkvi je obavljeno 17. novembra prošle godine, da bi se potom za Srpsku novu godinu venčali i u Dubaiju, a veličanstv­enoj ceremoniji prisustvov­ao je veliki broj prijatelja i porodice sa obe strane. Džesika je rođena u Južnoafrič­koj Republici, ali se posle nekoliko godina života u toj zemlji sa roditeljim­a preselila u Ujedinjene Arapske Emirate. Bila je profesiona­lna plivačica, a sada radi kao model za kupaće kostime.

Zbog njegovog profesiona­lnog angažmana često su bili razdvojeni, a Stjepanovi­ć je tada tvrdio da Džesika razume njegove obaveze upravo zbog toga što je i sama svojevreme­no bila plivačica.

 ??  ?? DOŠLA SAM PRED OLTAR SAMO DA BIH SHVATILA DA NIJE TREBALO TO DA URADIM, KAŽE DŽESIKA džesika je bila profesiona­lna plivaČica, a sada je model za kupaĆe kostime zbog velimirovo­g poslovnog angažmana Često su bili razdvojeni
DOŠLA SAM PRED OLTAR SAMO DA BIH SHVATILA DA NIJE TREBALO TO DA URADIM, KAŽE DŽESIKA džesika je bila profesiona­lna plivaČica, a sada je model za kupaĆe kostime zbog velimirovo­g poslovnog angažmana Često su bili razdvojeni

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia