Blic

Bez Vujina do kraja

-

Nije bilo prepoznatl­jivog osmeha na licu Nemanje Zelenovića. Zna naš desni bek, rođen u Kninu, da je Srbija odigrala loše i bez borbe na otvaranju Evropskog prvenstva protiv Hrvata u Splitu. Šansa za popravni je večeras sa Švedskom (18.15).

- I oni su kao i mi izgubili prvi meč, ali oni su prošli sa samo dva gola u minusu, a mi sa deset! Taj meč koji su oni odigrali protiv Islanda uopšte ne treba da nam bude reper, mnogo su bolji nego što su to prikazali - rekao je za „Blic“Zelenović i bez pitanja nastavio:

- Moramo sve bolje. I u odbrani i u napadu. Detalji i inspiracij­a će presuditi. Znamo da sve kreće iz dobre odbrane. Moramo i našim golmanima da olakšamo posao. Svaka propuštena šansa vodi nas u novi poraz. Motivisani smo, ali... - Moramo mnogo više da razgovaram­o između sebe, da imamo bolju komunikaci­ju! Poenta je da verujemo i da nemamo praznog hoda u igri. Siguran sam u to da ova ekipa ima znanje i kvalitet za velika dela. Samo moramo mnogo više da se borimo. Isto tako, ono protiv Hrvata... To nije bila prava slika Srbije.

As Magdeburga kaže da je pritisak problem.

- Bilo je pritiska i u prvoj utakmici, ipak je to bilo otvaranje, a sada će ga možda još više biti jer znamo da je ulog u naredne dve utakmice veliki. Ukoliko pobedimo Šveđane, prošli smo dalje. Sada se treba samo maksimalno fokusirati i skupiti redove jer mi možemo da pobedimo i Švedsku i Island. Probijemo li tu psihološku barijeru, sve će biti lakše! Moramo borbenije. Bez borbe nećemo daleko.

 ??  ?? moramo mnogo više da razgovaram­o izmeĐu sebe, da imamo bolju komunikaci­ju. moramo borbenije. bez borbe neĆemo daleko”, kaže nemanja zelenoviĆ Marko Vujin je povredio koleno i sada je neizvesno da li će igrati do kraja šampionata. - Pitanje je da li će...
moramo mnogo više da razgovaram­o izmeĐu sebe, da imamo bolju komunikaci­ju. moramo borbenije. bez borbe neĆemo daleko”, kaže nemanja zelenoviĆ Marko Vujin je povredio koleno i sada je neizvesno da li će igrati do kraja šampionata. - Pitanje je da li će...

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia