Blic

ANGAŽMAN LEA KIŠ VODI JUTARNJI NA PINKU UMESTO JOVANE

Jovana Joksimović i Srđan Predojević su prešli na TV “Prva”, pa je Željko Mitrović smislio da na njihovo mesto dođe Lea Kiš, koja će raditi u Jutarnjem programu.

- Ekipa „blica“

Kada su Jovana Joksimović i Srđan Predojević napustili televiziju “Pink” mnogi su komentaris­ali kako će sada Jutarnji program opstati bez njih, kao i ko će ih zameniti. Mnogi su spekulisal­i da će se na njihovom mestu naći Dea Đurđević i Predrag Sarapa, ali je Željko Mitrović dobio novu ideju. Jutarnji program će voditi Lea Kiš.

- Željko je dugo razmišljao koje novine da uvede u Jutarnji program, jer mu treba nešto što će se dopasti publici. Prvo je sredio ceo studio, koji sada izgleda potpuno drugačije, a onda je razmišljao ko bi mogao da bude novo zaštitno lice ovog programa. Posle kraćeg razmišljan­ja i konsultova­nja sa bliskim saradnicim­a, izbor je pao na Leu Kiš - kaže naš izvor upućen u celu priču i dodaje:

- Željko je odmah pozvao Leu na sastanak i saopštio joj svoje planove. Njih dvoje sada pregovaraj­u o svim uslovima, kao i o tome kako bi izgledao novi koncept ovog televizijs­kog formata. Lea je do sada radila emisije sa ljudima sa estradne scene i oduvek je želela da se lati nekog ozbiljnije­g projekta. Ona veruje da će publika biti veoma oduševljen­a novim programom.

Da bismo potvrdili naša saznanja, pozvali smo Leu.

- Još uvek ništa ne mogu da vam potvrdim. Još razgovaram­o na tu temu, kada bude generalno dogovoreno, onda ćemo se čuti da vam kažem detalje - rekla je za “Blic” Lea Kiš.

Podsećanja radi, prošle nedelje je objavljeno da su Jovana i Srđan sa “Pinka” prešli na TV “Prva”.

- Pored Jutarnjeg programa, mi ćemo raditi na još jednoj dnevnoj emisiji. Dobili smo vrlo visoko zvanje što se tiče pozicije u toj kompaniji. Nas dvoje ćemo biti urednici dnevnog programa te televizije. Baš se radujem novim izazovima - rekao je Srđan pre nekoliko dana.

 ??  ?? pored jutarnjeg, na tv „ prva“Će ureĐivati i dnevnu emisiju: jovana i srĐan još uvek ništa ne mogu da vam potvrdim. još razgovaram­o na tu temu: lea kiš
pored jutarnjeg, na tv „ prva“Će ureĐivati i dnevnu emisiju: jovana i srĐan još uvek ništa ne mogu da vam potvrdim. još razgovaram­o na tu temu: lea kiš

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia