Blic

Čavoški i Lompar ljuti na Dveri zbog DJB

- I.M.J.

Četvorica članova političkog saveta Dveri razmišljaj­u da se povuku iz tog tela zbog odluke stranke da pred beogradske izbore uđe u koaliciju sa Dosta je bilo, saznaje “Blic”.

Akademik Kosta Čavoški, profesori Milo Lompar, Zoran Čvorović i istoričar Srđa Trifković razočarani su zbog odluke stranačkog rukovodstv­a, ali će o daljim koracima tek obavestiti stranačke organe.

- Konačnu odluku još nisu doneli, ali je jasno da su nezadovolj­ni. Očekuje se da uskoro bude sednica Političkog saveta i tada bi trebalo da se zna više detalja - kaže izvor “Blica”.

Čavoški juče nije bio raspoložen za razgovor.

- Ne odgovaram na takva pitanja. Da ste me pitali za

Vučićevu posetu Kosovu, imao bih šta da kažem. A do tih informacij­a ste došli prisluškiv­anjem telefonski­h razgovora. Kakva je to vest ako vam je ja nisam dao? Kad bude trenutak, reći ću šta imam - ljutito nam je rekao Čavoški.

U informativ­noj službi Dveri potvrdili su nam da će uskoro biti održana sednica Političkog saveta na kojoj će biti razmatrano i pitanje lokalnih izbora.

- Političkin savet se generalno ne bavi tim temama, odluke donose Predsedniš­tvo i Glavni odbor. Naš politički savet je napravljen tako da su u njemu zastupljen­a razna mišljenja da bismo imali širi ugao gledanja i čuli što više dobrih saveta - poručeno nam je iz informativ­ne službe Dveri. ■

 ??  ?? Čavoški i lompar nezadovolj­ni
Čavoški i lompar nezadovolj­ni
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia