Blic

Uhapšen ubica oca iz Novog Pazara

- N. K

Nakon intenzivne dvodnevne potrage, tutinska policija locirala je i uhapsila Damira T. (20) osumnjičen­og da je u subotu po podne ispred porodične kuće u selu Pope, opština Tutin, nožem ubio svog oca Sabra T. (46).

Prema nezvanični­m informacij­ama, mladić se nakon počinjenog zločina krio na periferiji Tutina, a policija ga je uhapsila u kući koja pripada njegovoj rođaki.

- Prilikom hapšenja kod njega je pronađen pištolj kalibra šest milimetara, ali bez municije. Nije se opirao hapšenju, sarađivao je i priveden je u zgradu Policijske uprave u Novom Pazaru kaže izvor iz istrage.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo i nedozvolje­no nošenje oružja određen mu je pritvor do 48 sati tokom kojih će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

- On je, u prisustvu advokata, saslušan i u novopazars­koj policiji, ali se branio ćutanjem, odbijajući da odgovara na pitanja inspektora - dodaje naš izvor.

Damir T. se sumnjiči da je u subotu nakon kraće svađe i tuče, nožem usmrtio oca Sabra koji je, u alkoholisa­nom stanju, jašući konja nasrnuo na njegovu majku Zehru.

- Tokom borbe, rvanja i valjanja po dvorištu, koje su nesrećna Zehra i još jedna rođaka nemoćno posmatrale i zapomagale, Damir je nožem posekao Sabra po vratu i bukvalno mu prerezao grkljan - pričaju u policiji.

Videvši oca kako u samrtnom ropcu obilno krvari i ubrzo umire, Damir je pobegao iz sela, a u bekstvu je bio gotovo dva dana.

 ??  ?? damir t. ubio oca kada je nasrnuo na njegovu majku
damir t. ubio oca kada je nasrnuo na njegovu majku

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia