Blic

NA MALDIVIMA SMO PLIVALI SA AJKULAMA

Stefan Živojinovi­ć je ispričao i anegdotu kada se menadžer na jednom brodu raspitivao za njegovu muziku, a Lepu Brenu i Aleksandru Prijović nije ni pogledao.

- D. P.

Porodica Živojinovi­ć sa snajkom Aleksandro­m Prijović vratila se sa odmora koji je trajao 15 dana. Bili su na Tajlandu, u Bangkoku i na Maldivima, a Stefan za “Blic” otkriva kako su se proveli.

- Kada smo stigli na Maldive, dogodilo se nešto zanimljivo. Svi gosti bili su na jednom velikom brodu, a nas su odvojili sa strane. Došao je glavni menadžer i častio nas sa tri šampanjca, za svaki par po jedan. Viktor i ja smo bili jedan od parova (smeh). Prilazi menadžer meni i pita me da li se bavim pevanjem, ja mu potvrdim i on doda: “Slušao sam tvoje pesme, baš mi se sviđaju”. Ja gledam u Brenu i Aleksandru, on njima ništa ne govori, pa sam ih posle zezao: “E, moje pevačice, šta vi radite? Toliko godina se bavite pevanjem, a mene znaju na Maldivima” - otkriva Stefan i dodaje da je menadžerim­a u opisu posla da se informišu o gostima, a kako je rezervacij­a bila na njegovo ime, menadžer se upoznao samo sa njegovim radom. Ipak, to je bila idealna prilika da Stefan bocne Priju i Brenu. Stefan objašnjava da im je na Maldivima bilo prelepo:

- Kada smo bili na Maldivima, bili smo smešteni u vilama na vodi, to je bilo pravo uživanje. Bio je i neki bar gde plivaju male ajkule, to nam se baš dopalo, a tamo smo pili pivo i ronili. A igrali smo i tenis nasred ostrva. Viktor i ja protiv Filipa i Aleksandre, Filip ju je učio da igra, dobro se snašla. Za prvi put smo se iznenadili njenim umećem. Boba nije igrao, on je bio sudija. ■

“Beoviziju”, prijavilo se oko stotinu izvođača, a izabrani su najbolji. Beti Đorđević, Saška Janković, Danijel Pavlović, Maja Nikolić, Ivan Kurtić, Boris Režak, „Sevdah bejbi“, Rambo Amadeus, „Bass“i “Koktel balkan”, Sanja Ilić i “Balkanika”, Srđan Marijanovi­ć, “Osmi vazduh i drugari”, Dušan Svilar, “Biber” i DJ Niko Bravo, Lana i Aldo, Lord i Igor Lazarević sa svojim kompozicaj­ama će se takmičiti ove godine.

Stručni žiri će, zajedno sa glasovima publike, odlučiti ko će predstavlj­ati našu zemlju na 63. izboru za pesmu “Evrovizije” u Lisabonu.

- Iskreno, neka pobedi najbolji. Mnogo mi je drago što se okupila ekipa kvalitetni­h pevača, odrađen je jako dobar posao. “Beovizija” se vraća na velika vrata. Ko god bude pobedio, smatram da Srbija zaslužuje da dovede “Evrosong” u Beograd. Ako budem pobedila, sigurno garanujtem da mogu to uraditi. Kum Vladimir Graić Graja napravio mi je sjajnu kompozicij­u. Odlučiće pesma i najbitnije je što se peva uživo - rekla je Maja Nikolić juče za “Blic”.

Ivan Kurtić pobedio je u prvoj sezoni takmičenja “Pinkove zvezde”, a nije se nadao da će ući u uži izbor za “Beoviziju”.

- Spreman sam, iako se nisam nadao da će pesma proći. Drugačija je od svega što ste možda do sada čuli od mene. Stvorena je za festival. Nadam se da ću uspeti da dovedem to prestižno takmičenje kod nas, bila bi mi čast da predstavlj­am našu zemlju na ovom takmičenju - rekao je Ivan Kurtić, dok Danijel Pavlović, kog smo juče i sreli u prostorija­ma RTS-a, nije želeo da daje izjave.

Inače, potvrđeno je da Bosna i Hercegovin­a ni ove, kao ni prethodne godine, neće učestvovat­i na “Evrosongu”. Oni nisu jedina zemlja koja je odustala od učešća. Na “Evrosongu” se neće takmičiti ni Andora, Luksemburg, Slovačka, Turska i Monako. Datum takmičenja je već potvrđen, polufinale će biti održano 8. i 10. maja, a finale dva dana kasnije.

 ??  ??
 ??  ?? stefan i boba uživali u bazenu
stefan i boba uživali u bazenu
 ??  ?? boris režak maja nikoliĆ želi da pobedi rambo amadeus nastupa sa beti danijel pavloviĆ nije želeo da priČa za medije
boris režak maja nikoliĆ želi da pobedi rambo amadeus nastupa sa beti danijel pavloviĆ nije želeo da priČa za medije
 ??  ?? beti ĐorĐeviĆ jedva Čeka nastup
beti ĐorĐeviĆ jedva Čeka nastup

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia