Blic

RADUJEM SE ŠTO ĆU OPET RADITI SA JOVANOM

Iako bi mnogi pomislili da između voditeljki postoji rivalitet, to nije slučaj sa Majom Nikolić i Jovanom Joksimović. Njih dve su zajedno radile na RTS-u, a sada će se prisetiti kako su nekada sarađivale.

- Ljubomir tozev

Harizmatič­na voditeljka Maja Nikolić već četiri godine je u timu Prve televizije, a nedavno se tom jatu pridružila i Jovana Joksimović. Siptomatič­no je da su njih dve pre skoro deset godina radile na RTS-u, a sada će se prisetiti tog perioda. I dok za mnoge voditeljke misle da su u sukobu i da između njih postoji određeni rivalitet, to nije slučaj sa Majom i Jovanom. Nikolićevu smo sreli na jednom prestoničk­om događaju pa smo je i pitale šta misli o prelasku Jovane Jokasimovi­ć i Srđana Predojević­a sa TV “Pinka” na TV “Prvu”.

- Ne znam koliko je tačno prošlo vremena od kada ne radimo zajedno. Mislim da je njihov dolazak jako dobar za “Prvu”. Nismo imali jutarnji program i mislim da je to jako dobro. Radujem se da ćemo zajedno raditi - iskreno je odgovorila voditeljka koja trenutno vodi zabavni popodnevni program “150 minuta”.

Kada je 31. januara 2014. godine odlazila sa RTS-a, Maja se sa gledaocima pozdravila rečenicom: “Vi i ja se vidimo u nekoj drugoj emisiji”, a pitali smo je da li bi se vratila na Javni servis.

- Stvarno ne razmišljam o tome. Znate kako, ljudi imaju tendenciju da idu tamo gde im je bolje, tako da sam sa RTS-a otišla u kuću gde je mnogo bolje, trenutno sam vrlo zadovoljna, tako da nemam planova da idem bilo gde - odlučna je voditeljka.

Dok je mnogi vide ispred kamera na jedan način, ona je kada se objektivi ugase posvećena porodici. Svaki slobodan trenutak provodi sa suprugom Aleksandro­m Nikolićem, ćerkama Teom i Tiom i sinom Darkom. Maja je majka troje mališana, a o proširenju porodice ne razmišlja.

- Moram da vam kažem da nemam takve planove za sada poručila je voditeljka i prisetila se mladalački­h dana koje je provela u Sarajevu.

- Celo detinjstvo i dobar deo mladosti sam provela u Sarajevu. Sve najlepše trenutke sam provela tamo. Imala sam tu sreću da sam u Sarajevu provela najlepše godine za taj grad, a negde najlepše godine svog života izjavila je Maja. ■

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia