Blic

Klince iz akvarijuma prebacujem u okean

Crveno-beli sutra putuju u Antaliju, gde će odigrati bar četiri pripremna meča i izvršiti poslednje pripreme za duel sa CSKA u Ligi Evrope.

- V. Ivanović

Sedmodnevn­e pripreme na Kipru su završene, još da sutra odmere snage sa BASK-om, pa sledi ono glavno za fudbalere Crvene zvezde. Sledi put u Antaliju, u kojoj će puleni Vladana Milojevića brusiti formu gotovo do samog okršaja sa Moskovljan­ima. U turskom letovališt­u odmeriće snage sa beloruskim Dinamom (28. januar), Amkarom (1. februar), Ujpeštom (4. februar) i Zenitom (7. februara).

- Slagao bih kada bih rekao da ne pratimo dešavanja u taboru CSKA. Prate i Rusi nas sigurno. Ni oni nisu puno menjali što se tiče ekipe, imaju stabilan sastav. Vremena za analizu je sasvim dovoljno, kada budemo otišli u Tursku, bavićemo se rivalom još ozbiljnije istakao je Milojević.

Strateg Zvezde zadovoljan je urađenim u Pafosu.

- Na Kipru je bilo dobro, momci su stojički izdržavali napore. Novajlije su se dobro uklopile, što ne čudi, pošto u ekipi vlada sjajna atmosfera. Vidi se da su svi veliki drugari, gaje veliko međusobno

PRATIMO DEŠAVANJA U CSKA, ALI PRATE I ONI NAS. TEK ĆEMO DA SE OZBILJNO BAVIMO NJIMA U ANTALIJI

poštovanje. I pojačanja, Ben i Hajdin, polako se prilagođav­aju. Hajdin je imao punu sezonu iza sebe, ali Ben nije bio previše u takmičarsk­om pogonu. Brzo će dokazati da nisu slučajno u Zvezdi.

Iz Ljutice Bogdana, i pored najava, niko od standardni­h još nije otišao.

- Sada imamo kontrasitu­aciju od one koja je bila letos. Naravno, kao trener sam najsrećnij­i kada kostur tima ostane. Imam igrače koje poznajem, oni su navikli na mene a i ja na njih. Međutim, prelazni rok je živa stvar...

Prvom timu je priključen­o i nekoliko junoša, a Milojević će pred sam put odlučiti da li će se neko naći u avionu za Tursku.

- Nikada nisam gledao koliko igrač ima godina. Što se tiče mladih, njihova budućnost je velika čim su u Zvezdi. Mlad fudbaler je lep cvet, koji treba odgajiti na pravi način, pošto su u prvom timu drugačiji zahtevi od onih u omladinsko­j školi. Oni su taj akvarijum prerasli i sada treba da uđu u okean, što uopšte nije lako. Računamo na njih - podvukao je Milojević. ■

 ??  ?? vladan milojeviĆ
vladan milojeviĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia