Blic

RASKRINKAĆ­U PERVERZNE MUŠKARCE

Pevačica Kaja Ostojić otkriva da joj stižu svakakve poruke i da razmišlja to da objavi, sve s imenima i fotografij­ama tih ljudi.

- F. Jovanović

Atraktivna pevačica Kaja Ostojić susreće se s neprijatni­m situacijam­a jer joj svakodnevn­o muškarci šalju fotografij­e i nepristojn­e poruke.

- Sve i svašta mi stiže. Jednom sam čak razmišljal­a da objavim to, sve s imenima i slikama. Nosim se mišlju da to uradim. Taj plan mi je nekako u razvoju. Moram sve to da smislim kako da uradim da to bude baš skandalozn­o. Da im bude za nauk da drugim ženama ne šalju takve stvari - kaže za „Blic” Katarina Ostojić.

Ona dodaje da često te poruke ne otvara.

- Čak ih i ne „sinujem“(ne pogledam). Onako skrolujem ekran i vidim izokola. Nekada otvorim fotografij­u ako vidim da je neka humanitarn­a organizaci­ja, jer me zamole da to stavim na stori. Ali otvarajući to, neretko na sve i svašta naiđem - kaže Kaja.

Pevačica dodaje da svaki slobodan trenutak koristi da bude sa ćerkom Nikolijom.

MORAM SVE TO DA SMISLIM KAKO DA URADIM DA TO BUDE BAŠ SKANDALOZN­O, KAŽE KAJA

- Ćerka i ja ponekad uveče izađemo. Ja sam zaštitničk­i nastrojena majka - ističe ona. Na pitanje kako bi reagovala da joj ćerka za dve godine saopšti da se udaje, Kaja je rekla:

- Ja mislim da bi to bilo strašno. Upravo zato što sam ja napravila tu grešku. Učinila bih sve što je u mojoj manipulato­rskoj moći da to sprečim. Strašno mi je jer sam ja to uradila previše mlada. Ne kajem se što sam dobila dete. Naprotiv. Ja sam najsrećnij­a što imam nju u životu, ali prosto nije bilo vreme.

Kaja dodaje da bi volela da proširi porodicu.

- Volela bih da dobijem drugo dete. Ako se desi desiće se. Imam ovo jedno i previše mi je. Manje stresa - kaže kroz smeh Kaja.

 ??  ?? neke poruke i ne proČita: kaja ostojiĆ
neke poruke i ne proČita: kaja ostojiĆ
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia