Blic

Džajić: Publika će biti pravi stimulans

-

Počasni predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić istakao je da je srećan što će navijači imati priliku da budu deo važne utakmice protiv moskovskog CSKA.

- Čestitao bih ljudima koji su bili u Švajcarsko­j i branili žalbu, uradili su veliki posao za Crvenu zvezdu. S obzirom na dosadašnje iskustvo, nisam baš mnogo verovao u pozitivan ishod žalbe. Izuzetno mi je drago zbog ljudi što će imati priliku da budu deo tako važne utakmice, željni su svi u Srbiji takvih utakmica. Ipak, ovo što se desilo je velika opomena, trebalo bi to da znaju svi oni koji vole Zvezdu. Moramo da izvučemo pouke iz svega rekao je Džajić.

I legendarni fudbaler, jedan od najboljih sa ovih prostora u istoriji, veruje da će pune tribine stadiona “Rajko Mitić” biti pravi vetar u leđa pulenima Vladana Milojevića.

- Ambijent bez publike nije pravi, zato je ova odluka veliki stimulans za sve igrače. Da smo igrali bez publike, imali bismo utisak kao da smo na treningu. Što se tiče priprema, tek sam stigao u Antaliju, prerano je da bih komentaris­ao igru. Važno je da je trener Vladan Milojević zadovoljan.

Džajić zna kako se igraju velike utakmice i zna gde je šansa sadašnje generacije u dvomeču sa ruskim velikanom.

- U našoj ekipi nema straha. Moramo da gledamo na utakmicu kao i na svaku drugu. Ko je mislio da ćemo proći grupu Lige Evrope na startu sezone, a vidite gde smo sad - poručio je Džajić. ■

Ambijent bez publike nije pravi, drago mi je zbog navijača

 ??  ?? nije verovao u pozitivan ishod žalbe: dragan džajiĆ
nije verovao u pozitivan ishod žalbe: dragan džajiĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia