Blic

Ne delite sobu sa cimerom

Lose i staaro kupatilo moze napraviti puno problema tokom boravka

-

Na kraju kada govorimo o prostoru i rasporedu u stanu ukoliko imate cimera/cimerku nastojte da tražite stanove u kojima ćete imati odvojene sobe. Ukoliko je vaš cimer/cimerka pušač ili ste i vi sami pušač ili pak planirate da dozvolite pušenje u stanu, najbolje je da imate odvojene spavaće sobe od dnevnog boravka. Ova prostorija će verovatno često biti zadimljena, a boravak kao i spavanje u ovakovoj prostoriji neće biti ni zdrav ni prijatan. U svojim sobama isprobajte krevete da ne biste kasnije morali da kupujete razne prostirke. Velika prednost biće terasa, a osim za prijatan boravak možete je koristiti za sušenje veša. Kad smo kod sušenja veša, potrebno je da ga prvo operete, stoga obavezno obratite pažnju da li u stanu postoji veš-mašina. Osim mašine za pranje veša, proverite funkcional­nost čitavog kupatila. To će vam biti prostorija koja, ukoliko nešto ne radi kako treba, može napraviti najviše problema. U prostoru gde vam je radni sto je jako bitno da imate dosta svetlosti, u najboljem slučaju prozor i prirodnu svetlost, a ukoliko ovo nije slučaj, definitivn­o dobro osvetljenj­e. Kada je u pitanju estetika, ostale delove birajte po sopstvenom nahođenju, ali ne zaboravite da pitate da li imate usisivač u stanu.

Ukoliko razmišljat­e o stanu na poslednjem spratu, obratite pažnju da li zgrada prokišnjav­a, možete pitati i komšije. Takođe, druženje s vlagom vam neće dobro doći.

Sa gazdom ćete se svakako susretati kada mu plaćate kiriju, ali za svaki slučaj ga pitajte koliko često planira da vas posećuje.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia