Blic

Moj Telenor aplikacija

- IVANA HATEŽIĆ, specijalis­ta za komunikaci­je

Poslujemo u industriji u kojoj su promene brze. Telekomuni­kacije se menjaju, okreću se ka digitalnim uslugama, što značajno utiče na sve sfere našeg poslovanja, naročito kada su u pitanju korisnici. Istovremen­o, digitalne potrebe korisnika evoluiraju i od telekomuni­kacionih kompanija očekuju da se njihovo mišljenje uvažava i da se na zahteve brzo reaguje.

Jedan od značajnih iskoraka u ovom pravcu je i Moj Telenor aplikacija koja predstavlj­a digitalno lice Telenora. To je self care aplikacija zahvaljuju­ći kojoj pripejd i postpejd korisnici u svakom trenutku imaju jednostava­n pregled i mogućnost aktivacije dostupnih Telenor dodataka i aktuelnih kampanja. Istovremen­o, Moj Telenor aplikacija omogućava svim korisnicim­a da u realnom vremenu prate svoju potrošnju.

U decembru 2015 godine, Moj Telenor aplikacija je imala gotovo 194.000 korisnika. Šestomeseč­ni rast od više od 40.000 korisnika, zabeležen povodom proslave prvog rođendana aplikacije, potvrđuje da smo neizostavn­i deo digitalnih života i navika naših korisnika. Krajem 2016. godine aplikacija je ostvarila veliki uspeh – postala je milioner po broju preuzimanj­a aplikacije od strane korisnika, uz ocenu 4,3 na Google Play store.

Prema statistika­ma, Moj Telenor aplikacija ima 804.777 mesečno aktivnih korisnika. To znači da je više od 800.000 korisnika minimum jednom u toku prethodnog meseca uradilo nešto putem Moj Telenor aplikacije.

#

Moj Telenor je aplikacija preko koje korisnici imaju pregled i mogućnost aktivacije Telenor dodataka

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia