Blic

Zoranu otac pomogao da očisti tragove?

Optužnica koju je Više javno tužilaštvo podiglo protiv Zorana Marjanović­a zbog sumnje da je ubio Jelenu Krsmanović ukazuje na to da mu je prilikom ubistva pomogao neko iz porodice Marjanović, najverovat­nije njegov otac Vladimir, saznaje „Blic“.

- Bojana bogosav

Prema našim saznanjima od izvora bliskog istrazi, najveća sumnja bačena je upravo na Zoranovog oca Vladimira Marjanović­a, čoveka od kojeg se osumnjičen­i nije odvajao nikada. Jelenin svekar je tokom 17 meseci istrage ubistva više puta pozivan na saslušanje. Išao je i na poligraf, i uz drugog sina Miloša, jedini je član porodice koji je Zorana nakon hapšenja posetio u zatvoru. Njemu pritvor, međutim, nikada nije bio određen.

Kako „Blic“saznaje od izvora bliskog istrazi, u optužnici stoji da je Zoran Marjanović u vreme ubistva supruge 2. aprila 2016. nakratko ugasio mobilni, a potom ga ponovo uključio, te i da se u vreme ubistva nalazio u neposredno­j blizini mesta gde je pevačica monstruozn­o ubijena na nasipu u Crvenki. Takođe, prema rečima našeg izvora, i nekim članovima ove porodice takođe je u to vreme bio isključen telefon.

- Sumnja se da Vladimir Marjanović pored Zorana najviše zna o ubistvu pevačice. Zajedno su bili u svemu pa tako nije isključeno ni da su njih dvojica zajedno čistili tragove posle ubistva - priča izvor „Blica“.

Prema njegovim rečima, osim što je davao suprotne

izjave od sina Zorana, Vladimir je često znao i sam sebe da demantuje.

- Vladimir Marjanović, Zoranov otac, tokom trajanja policijske istrage često je znao da izrazi neke svoje stavove o ubistvu snaje. Od toga da je „njegov sin u pritvoru

dok ubica šeta gradom sa čekićem“, do toga da je njegovu snaju ubio tajkun iz Borče i da se njegovom sinu namešta ovo ubistvo - priča izvor „Blica“.

Prema rečima našeg sagovornik­a, Vladimir Marjanović izazvao je najveću sumnju onog momenta kada je svoju snaju od „anđela“doveo do „preljubnic­e“.

- Svuda gde je išao Zoran išao bi i Vladimir. Na gostovanja po televizija­ma, dečjim igraonicam­a, u potragu za Jelenom. Poznavaoci odnosa u njihovom domu izjavili su čak da je Zoran znao da ućutka oca kako „ne bi pričao previše“- priča izvor „Blica“i dodaje da je Vladimir sam nekoliko puta u javnosti rekao da su za pevačicino ubistvo osumnjičen­i svi:

- Prvo Zoran, pa ja, pa svi drugi članovi porodice - rekao je on. ■

 ??  ?? jelena krsmanoviĆ ubijena . aprila . godine zoran Često uĆutkivao oca da „ne priČa previše“
jelena krsmanoviĆ ubijena . aprila . godine zoran Često uĆutkivao oca da „ne priČa previše“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia