Blic

JELENI GAVRILOVIĆ SEVNULE GRUDI

Glumica je u poslednjoj emitovanoj epizodi serije “Nemanjići - rađanje kraljevine” u ulozi Evdokije, supruge Stefana Prvovenčan­og, kojeg tumači Vojin Ćetković, imala zanimljive, golišave kadrove, u kojima je istakla lepotu svog tela.

- F. Jovanović

Glumica Jelena Gavrilović je u epizodi emitovanoj u nedelju uveče na RTS nosila prelep kostim, zapravo spavaćicu, a u sceni koju je snimila sa Vojinom Ćetkovićem u jednom trenutku nehotice je pokazala i jednu dojku, što je bilo u skladu sa karakterom lika koji tumači.

Glumica je ranije izjavljiva­la da bi prihvatila da glumi u ostvarenji­ma koji podrazumev­aju naglašenu dozu erotike.

- Snimala sam seksi scene. To je sastavni deo posla, to je normalno.

Svi prave veliku famu oko toga. To su uglavnom neugodne situacije. Posebno je teško kada nekog ne poznaješ da se sa njim opustiš. Posao je takav. Isključiš tu vrstu lične percepcije i fokusiraš se na odnos - rekla je ranije za “Blic” Jelena Gavrilović.

Ona je priznala da je uloga Evdokije možda jedna od najzanimlj­ivijih uloga u “Nemanjićim­a”.

- Kada to kažem, mislim pre svega na to što u istoriji postoje brojne spekulacij­e vezane za nju. Misterioza­n je način na koji je otišla iz najvećeg dvorca u Carigradu u Srbiju. Zanimljiva stvar je da je bila prva strana princeza u lozi Nemanjića koja je rodila naslednike. Verovatno i prva koja se nekoliko godina kasnije razvela i vratila na dvor svog oca, koji je u tom momentu bio car. Ona je u svemu bila prva, prva žena prvog kralja Srbije, prva strana princeza koja se porodila na srpskom dvoru. Kao jedan od razloga njenog odlaska navodi se da politički nije odgovarala, a drugi razlog je da je varala Stefana, ali ima još mnogo detalja vezanih za nju. Bila je najsavreme­nija princeza tog doba, znala je nekoliko jezika, jahala je i bila vanserijsk­i obrazovana za to vreme. Odlazi iz raskošne palate i dolazi na drveni srpski dvor, gde je sve potpuno drugačije i neverovatn­o, ali odlično se snašla - rekla je Jelena Gavrilović.

Glumica smatra da su seksi scene sastavni deo posla

 ??  ?? u jednom trenutku jelena je nehotice pokazala i dojku, što je bilo u skladu sa karakterom lika
u jednom trenutku jelena je nehotice pokazala i dojku, što je bilo u skladu sa karakterom lika
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia