Blic

UZ KAMENČIĆE I SOLI OTERAJTE SVOJE BOLI

Kamen oblutak je Starim Slovenima služio za lečenje, a kad vas izleči, on odskoči. Pronađite jedan i probajte.

- V. Nedeljkovi­ć

Hola metod lečenja zasnovan je na tradiciona­lnoj medicini Starih Slovena i Dalekog istoka, a pomaže nam da popravimo zdravlje jednostavn­im i bezbednim tehnikama poput primene kamena oblutka i morske soli.

– Hola metod sugeriše povratak prirodnim i iskonskim stanjima tela, svesti i duše. Pomenula bih dve hola tehnike u kojima se koristi kamen belutak ili oblutak i morska so - kaže Ana Strugar, hola terapeut i učitelj, terapeut za masaže i akupresuru, reiki učitelj i bahov praktičar.

DOBAR JE I NAJOBIČNIJ­I KAMEN Prema njenim rečima, najobičnij­i kamen oblutak može da nam pomogne da iscelimo bol.

– Pronađite ga u prirodi, stavite ga između dlanova i zamislite svoje zdravlje onakvim kakvo biste želeli da ono bude. Onda lezite i kamen stavite na bolno mesto, bilo da je u pitanju organ ili duša. Uživajte uz laganu i opuštajuću muziku u obnovi prirodne životne energije.

Kamen oblutak je i Starim Slovenima služio za isceljenje – i kad god bi trebalo da nekoga izleči, kažu, odskočio bi s mesta na kome je stajao. Zato se taj oblutak zove i kamen poskok.

MORSKA SO VRAĆA ENERGIJU

Već vekovima se morska so i morska voda upotreblja­vaju u prirodnim i holistički­m tehnikama čišćenja i energetske zaštite. A po nju više ne moramo na more.

– Dostupna je svima, ali nažalost, malo ljudi je koristi iako nema ništa efikasnije kad se osetite malaksalo ili bez energije. Morska so uz pravilnu upotrebu pozitivno utiče na kompletan organizam - kaže naša sagovornic­a i dodaje da ona čisti i auru.

Zato, da biste očistili auru od tuđe negativne energije, uzmite u šaku malo soli i kružnim pokretima iznad glave polako je posipajte po sebi. Takođe, pomoću soli možete očistiti i negativnu energiju iz svog doma tako što ćete je posuti po ćoškovima. J N O S S T TI, A P A TI J E, U T U Č E N O ■

E T LJI V

OS T I N A SPO L JNE U T IC AJ E

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia