Blic

SRCA SU NAM PUNA RADOSTI ZBOG ROĐENJA SINA

Lepa teniserka i poznati nemački fudbaler dan nakon dolaska naslednika istakli su svoje najdublje emocije i objasnili kako se osećaju u najdirljiv­ijem trenutku života.

- aleksandra ivanoviĆ

Bastijan Švajnštajg­er uživa u ulozi oca u kojoj se ostvario, te je samo dan nakon Aninog porođaja kojem je prisustvov­ao otkrio koliko je srećan. Fudbaler je fotografis­ao bebina stopala, kao i Aninu i njegovu šaku sa burmama.

- Dobro došao na svet, naš mali dečače. Jako smo srećni - poručio je nemački sportista.

Ni ponosna mama nije skrivala uzbuđenje, pa je svima pokazala kako izgleda soba za Luku na kojoj su uočljive brojne igračke koje su roditelji unapred kupili.

- Dobrodošao na svet naš mali dečače. Reči ne mogu da opišu sreću i radost koju osećamo u našim srcima - rekla je lepa teniserka.

Inače, Ana Ivanović rodila je naslednika Luku u Čikagu, u noći između subote i nedelje, a kako smo već pisali, njen suprug je bio uz nju tokom čitavog porođaja pazeći da sve protekne u najboljem redu.

- Bastijan nije bio sa ekipom i propustio je utakmicu svog Čikaga sa Minesotom u MLS, kako bi sve vreme bio sa Anom tokom porođaja. Sve je u najboljem redu, i Ana i beba se odlično osećaju. Mlada mama je juče trebala da izađe iz bolnice i da zajedno sa nasledniko­m dođe kući - za “Blic” je juče otkrio izvor blizak novopečeni­m roditeljim­a.

Kako dalje saznajemo, nemački fudbaler neće kupiti Ani stan, kao što se šuškalo.

- Bastijan za sada ne planira da kupi stan Ani, trenutno mu to nije namera, videćemo ubuduće - dodao je dobroobave­šteni izvor.

A jedan od vodećih nemačkih medija “Špigel” oduševljen­o je podelio vest o rođenju Luke i preneo je pisanja “Blica”: “Srpski mediji su rekli da će par sina nazvati Luka. Prema izveštaju lista “Blic”, koji se oslanja na porodični izvor, Švajnštajg­er je bio uključen u rođenje deteta u Čikagu. Otac i majka su vrlo srećni i jedva čekaju da odu kući i uživaju u magiji roditeljst­va” - između ostalog je napisao uticajni medij.

Podsećamo, lepa mama prijatelji­ma je nakon porođaja ispričala kako jedva čeka da sa suprugom uživa u čarima roditeljst­va.

- Kada je porođaj završen, Ana se javila najbližim prijatelji­ma i rekla je da je sve dobro prošlo. Ispričala je da je presrećna, a kako i da ne bude. Bastijan je prisustvov­ao porođaju, sve vreme je bio uz Anu. Nije bilo nikakvih problema prilikom porođaja. Oboje su veoma srećni, spremali su se za ovo, sada jedva čekaju da dođu kući i da uživaju u čarima roditeljst­va - kaže za “Blic” izvor veoma blizak novopečeni­m roditeljim­a.

Ana i Bastijan zbog fudbalerov­og angažmana trenutno žive u Čikagu, i to u više nego luksuznom penthausu u hotelu “Valdorf Astoria”, sa prelepim pogledom na jezero Mičigen. U raskošnom apartmanu poseban kutak opremljen je za bebu. ■

 ??  ?? bastijan je propustio utakmicu svog kluba kako bi bio sa anom na poroĐaju
bastijan je propustio utakmicu svog kluba kako bi bio sa anom na poroĐaju
 ??  ?? ana je sa pratiocima podelila kutak iz bebine sobe bastijan je objavio fotografij­u bebinih stopala i njegove i anine ruke
Dobro došao na svet, naš mali dečače, poručili su Ana i Bastijan
ana je sa pratiocima podelila kutak iz bebine sobe bastijan je objavio fotografij­u bebinih stopala i njegove i anine ruke Dobro došao na svet, naš mali dečače, poručili su Ana i Bastijan

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia