Blic

Đurković: Uskoro dobijamo selektora

-

Predsednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković kaže da se trenutno vode pregovori sa nekoliko domaćih i inostranih stručnjaka za upraženjen­u klupu muške reprezenta­cije i da će uskoro biti poznato ko će naslediti Jovicu Cvetkovića.

Cvetković je smenjen prošlog meseca posle Evropskog prvenstva u Hrvatskoj, a kao glavni kandidati da ga zamene spominju se Vladan Matić i Rastko Stefanović.

- Imamo pregovore i razgovore sa više trenera iz Srbije i inostranst­va. S obzirom na trenutnu situaciju i na ono što se dešavalo na prvenstvu Evrope u Hrvatskoj, zaista moramo svi dobro da razmislimo i donesemo najbolje rešenje - rekao je Đurković u Trsteniku na dodeli nagrada najboljim rukometaši­ma Rasinskog okruga. Proslavlje­na srpska rukometaši­ca Ljiljana Knežević, predsednic­a UO Rukometnog saveza Rasinskog okruga, kaže da rukomet živi u ovim krajevima i da su najbolji dokaz za to rukometaši­ce Napretka koje su na putu da se vrate u Superligu Srbije.

- U principu možemo da budemo zadovoljni učinkom klubova iz Rasinskog okruga, iako ja volim da kažem da uvek može više. Raduje nas što Napredak iz Kruševca ima šanse da se vrati u elitnu ligu - dodala je Knežević.

U Trsteniku su dodeljene nagrade najboljima u Rasinskom okrugu, Marko Ćosić iz Prve petoletke dobio je nagradu za najboljeg rukometaša, Jovana Vesić iz Župe je najbolja rukometaši­ca, a najbolji trener je Radić Milisavlje­vić iz Župe. ■

 ??  ?? više kandidata za klupu: ĐurkoviĆ
više kandidata za klupu: ĐurkoviĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia