Blic

LUNA: OČUH, MAMA I JA ZAPALIMO DŽOINT

Skandalima najstarije ćerke Anabele Atijas i Gagija Đoganija nikad kraja!

- L. Sladojević

Ni 24 sata nakon što se u rijalitiju po ko zna koji put prepustila užitku sa oženjenim Slobodanom Radanoviće­m i što je ispričala da je kupila vozačku dozvolu, Luna Đogani priznala je da ona, njena majka Anabela i očuh Andrej koriste lake droge, prenosi „Pink“. Ona je detaljno ispričala kako izgledaju njihove večeri dok konzumiraj­u travu, kao i to kako na njih utiču opijati. Iako je Luna šaputala, čelnici televizije na kojoj se emituje ovaj rijaliti su očigledno uspeli da pojačaju mikrofone i čuju svaki detalj:

- Nemoj da misliš da smo bolesni, ali ovo moram da ti kažem. Andrej, mama i ja zapalimo džoint... Mama stavi Blanki da spava, Nina ode u svoju sobu, a mi pustimo neku seriju, oni neki „Genijalci“... Pustimo to i umiremo od smeha, vrištimo, samo zaspimo. To smo anabela tvrdi da to nisu lunine reČi i da je ponosna na Ćerku mi, bleja nad blejama, sprdamo se, smejemo - preneo je „Pink“razgovor Lune i Slobe.

Kako smo Anabelu juče sreli na reviji odela za pse, pitali smo je da nam prokomenta­riše ovu izjavu:

- Upravo se dopisujem sa advokatico­m. Sve je izvučeno iz konteksta. Laž je uvek bila jača od istine. Slušali smo sporni snimak na najprofesi­onalnijim slušalicam­a i nismo čuli to - tvrdi Anabela i dodaje: - Svi znaju kako izgledaju ljudi koji se drogiraju. Ako ja nekome tako delujem, nemam komentar - kaže ona i ističe da je ponosna na svoju ćerku i njeno učešće u rijalitiju:

- Nemam šta da joj zamerim jer ne laže, ne krade...

Sve je izvučeno iz konteksta. Laž je uvek glasnija od istine, kaže Anabela

 ??  ?? luna šaputala slobi detalje provoda iz porodiČnog doma
luna šaputala slobi detalje provoda iz porodiČnog doma
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia