Blic

Trener branioca trona Dušan Alimpijevi­ć smatra da je dobro izdanje protiv Reala došlo u pravo vreme da se podigne borbena gotovost pred meč sezone.

- Jelena mediĆ

“Biti ili ne biti” za košarkaše Crvene zvezde. Cela sezona staje u jedan meč.

Trijumf nad Baranima vodi u finale, odnosno produžava borbu za Evroligu, a odbrana regionalno­g trona, koja overava kartu za elitno takmičenje, cilj je od prvog dana sezone.

Zato je za trenera crveno-belih Dušana Alimpijevi­ća i njegove izabranike duel sa Mornarom više od utakmice.

- Treći susret sa Baranima u polufinalu regionalne lige je najvažnija utakmica za nas ove sezone, iako je bilo mnogo važnih i velikih mečeva. Zato je bilo bitno da sa onakvim pristupom odigramo protiv Reala. Nažalost, to je bio duel koji je morao da nam posluži za podizanje borbene gotovosti na maksimum. Čini mi se da smo to i uradili uz dosta dobrih treninga. Kao i uvek, kada smo imali više vremena u Beogradu, to se pozitivno odrazi i na mečeve - kaže Alimpijevi­ć.

Trener Zvezde posebno se obratio navijačima, koji su protiv Reala gotovo ispunili “Pionir” i napravili prepoznatl­jivu atmosferu. - Hvala navijačima koji su bili i protiv Reala i u prvom meču protiv Mornara. Zaista je jako lepo što osećamo da postoji svest svih oko kluba koliko nam je sada potrebna podrška. Mnogo me raduje što i u teškim trenucima ljudi dolaze i bodre nas. Zato ih pozivam na duel za finale da nam pomognu jer

CRVENO-BELI ĆE BITI OSLABLJENI NEIGRANJEM PERA ANTIĆA I NEMANJE DANGUBIĆA

se videlo koliko nam njihova podrška znači.

Ističući da Pero Antić neće biti u sastavu za ovaj meč, te da će ostatak tima

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia