Blic

JELISAVETA SE VRAĆA U SRBIJU

Kada se udala za Miloša Teodosića, Jelisaveta se preselila u Los Anđeles, a za nekoliko nedelja će doputovati u rodni grad da bi radila na seriji po kojoj je i postala prepoznatl­jiva.

- Filip jovanoviĆ

Jelisaveta Orašanin Teodosić već nekoliko meseci boravi u Americi gde u stopu prati supruga. Dok je on vredno trenirao, lepa glumica je uživala u svemu što ova zemlja nudi. Obilazila je plaže, muzeje, kafiće, ali i bodrila muža na bitnim utakmicama. Međutim, vreme je da se vrati poslu i snimi nastavak serije “Vojna akademija”.

- Jelisaveta pregovara o snimajućim danima serije “Vojna akademija”. Ona je u ovom ostvarenju igrala Vesnu Roksandić Roksandru i po toj ulozi je postala poznata u javnosti. Ona je spremna da dođe u Srbiju da bi snimila svoje kadrove, ali se neće mnogo pojavljiva­ti u seriji. Jelisaveta je presrećna što će ponovo stati pred kamere, a posetu Beogradu će iskoristit­i i da se vidi sa porodicom i bliskim prijatelji­ma - kaže nam izvor blizak glumici.

Kako bismo proverili detalje oko snimanja ove popularne serije, pozvali smo reditelja Dejana Zečevića.

- Počinjemo snimanje 10. aprila i trajaće nešto više od tri meseca. S Jelisaveto­m smo u pregovorim­a i zbog njenog mesta stanovanja, njen lik će se u četvrtoj se-

zoni pojavljiva­ti manje nego inače - kaže za “Blic” Dejan Zečević.

Inače, Jelisaveta je pre odlaska u Ameriku uzela i neplaćeno u Beogradsko­m dramskom pozorištu, čiji

je član.

- Jelisaveta je uzela godinu dana neplaćeno i njene uloge su preuzele koleginice iz BDP-a. Da li će produžiti neplaćeno sve zavisi od Miloševog angažmana - kaže

naš izvor koji je upućen u priču.

Mlada glumica će dolazak u Srbiju iskoristit­i i za snimanje druge serije “Ubice mog oca”, ali i da prisustvuj­e svadbi folk pevačice Aleksandre Prijović i njenog izabranika Filipa Živojinovi­ća.

- Prija i Filip su bili gosti na venčanju Tea i Jelisavete, a oni se baš druže. Filip je odlučio da baš svog dugogodišn­jeg prijatelja pozove za kuma, a Teo je poziv prihvatio, te je vrlo moguće da će Jelisaveta sa mužem biti na svadbi - kaže naš izvor.

 ??  ??
 ??  ?? jelisaveta orašanin teodosiĆ je presreĆna što Će ponovo snimati
jelisaveta orašanin teodosiĆ je presreĆna što Će ponovo snimati

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia