Blic

Karatisti saslušni u slučaju Marjanović

-

Prateći bazne stanice mobilnih telefona beogradska policija došla je saznanja da su u vreme ubistva Jelene Marjanović na nasipu u Borči bila četvorica karatista iz Beograda, saznaje „Blic“. Ubrzo se došlo do njih koji su saslušani u svojstvu građana i pušteni kućama.

Prema našim informacij­ama iz istrage, na saslušanju četvorica klupskih drugova inspektori­ma je ispričalo da su svojim kolima došli do nasipa u Borči. Da su se vozili automobilo­m dugo jer su „tražili povoljno mesto za trening na otvorenom“. Oni su takođe ispričali da ništa sumnjivo nisu videli tog dana niti da su znali da se dogodilo ubistvo.

U istrazi ubistva pevačice, od 2. aprila 2016. godine, pa sve do hapšenja njenog supruga Zorana Marjanović­a, 15. septembra 2017. godine, saslušano je više stotina ljudi - gotovo svi iz naselja Crvenka i nekoliko stotina meštana Borče. Pojedine kuće pretresene su, a iz njih uzeti su predmeti koji su se policiji učinili kao sumnjivi i za koje se u prvi mah mislilo da bi pomogli u rešavanju ubistva koje potresa čitavu Srbiju i region već dve godine. Tokom jednog od pretresa kuća, u domu Stanoja I. iz Borče, svega nekoliko dana od ubistva pevačice policija je, kako saznajemo, pronašla predmet za koji je mislila da će na ovo ubistvo staviti tačku - peškir natopljen krvlju. Međutim, na njemu nije bilo krvi koja pripada ubijenoj pevačici, pa on se ne pominje ni u optužnici.

Kako je „Blic“pisao mesec dana pošto je pevačica ubijena ronioci Žandarmeri­je pronašli su čekić za koji se sumnja da je korišćen prilikom ubistva pevačice.

- Veštačenja predmeta do sada nisu otkrila pevačicinu krv na njemu, a sumnja se da su tragovi uklonjeni hemijskim supstancam­a na putu od nasipa do Crvenke - kaže naš izvor.

Sportisti tvrdili da su tražili mesto za trening, a da nista ne znaju o ubistvu pevačice

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia