Blic

ZA KOSTU BICIKL I ŽURKA ZA DRUGARE

Joksimović­i su rođendan slavili u jednoj igraonici na Senjaku i nisu skidali osmeh sa lica. Ponosna mama Jovana je blistala, a svojim stajlingom je oduševila mnoge.

- ljubomir tozev

Slavlje je počelo oko 18 časova, a prijatelji porodice Joksimović, među kojima Srđan Predojević, Haris i Melina Džinović, kao i Željkov brat Saša Joksimović, doneli su brojne poklone za muškog naslednika. Mama i tata bili su odlično raspoložen­i, kao i sam slavljenik, a Jovana je dolaskom u zanimljivo­j kreaciji izazvala brojne reakcije. Voditeljka se opredelila za miks

različitih stilova i boja, koji je podrazumev­ao sivu, bež, plavu i crnu. Za svež izgled uprkos tome što svako jutro ustaje veoma rano, ali i širok osmeh je pobrala kompliment­e. Slavlje je nastavljen­o do 22 časa.

Kako „Blic“saznaje, Jovana i Željku su sinu kupili bicikl.

- Jovana i Željko se trude da ispune svaku želju svog

naslednika. Bliznakinj­e su još male pa nemaju prohteva, a Kosta je već dečačić kojeg sada sve interesuje i stalno traži nešto novo. Njegova želja je bila da mu mama i tata kupe bicikl, kako bi ovog proleća naučio da ga vozi. Mama i tata su mu želju ispunili, a kada je video poklon nije skidao osmeh sa lica. Joksimović­i su zatim otišli u jednu igraonicu, gde je bila organizova­na žurka za Kostine drugare. Deca su uživala u svakom trenutku, dok su roditelji ćaskali - kaže naš izvor blizak Joksimović­ima.

Jovana je nedavno za „Blic“ispričala da će sinu kupiti bicikl, ali otkrila i kako će ona i Željko proslaviti svoje rođendane, koji su isto u aprilu. - Poklonićem­o zajedničko vreme jer nam ono trenutno jedino nedostaje. Kosta će dobiti bicikl jer je to poželeo i raduje se da ovog proleća nauči da ga vozi. Željko će svoj rođendan dočekati na koncertu u „Spaladijum areni“i ja ću, naravno, biti sa njim - rekla je Jovana, a otkrila i kako izgledaju njihova porodična okupljanja:

- Mi smo umereno glasni, nismo porodica zbog koje se ori cela ulica. Kada se okupimo, radujemo se svi podjednako, a Kosta, rekla bih, najviše. On sedne za klavir i u stanju je satima da peva i ponavlja tonove.

 ??  ?? Melina i Haris Džinović, Srđan Predojević sa decom su uživali na proslavi
željkova Ćerka mina i saša joksimoviĆ sa sinom
Melina i Haris Džinović, Srđan Predojević sa decom su uživali na proslavi željkova Ćerka mina i saša joksimoviĆ sa sinom
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia