Blic

Vizura donela pehar u „Blic“

Pehar smo osvojile lakše nego ranijih godina. Bile smo složne, atmosfera je bila sjajna i zbog toga smo uspele da osvojimo titulu - kažu uglas Slađana Erić, Sara Lozo, Katarina Lazović i Aleksandra Ćirović.

- Jelena mediĆ

Odbojkašic­e Vizure su maksimalni­m rezultatom od 3:0 u finalnoj seriji pobedile Crvenu zvezdu i došle do pete uzastopne titule. U poslednjem meču slavile su sa 25:18, 25:20, 25:19 i to u gostima.

Posle noći velikog slavlja u kojoj nisu mnogo spavale, četiri igračice i Zoran Radojičić, predsednik šampiona države, bili su gosti redakcije „Blica“.

- Zaista najlepši osećaj koji sportista može da doživi. Ovo je bio glavni cilj koji smo postavile u avgustu i do kojeg smo stigle. Možda i lakše nego što smo očekivale - kazala je kapiten “ajkulica” Slađana Erić.

Mlada Sara Lozo se uključila u priču.

- Čini mi se da nismo ovako dobre drugarice i da nas ne krasi zajedništv­o, da nemamo odličnu atmosferu, bilo bi teže. Ovako je sve lako i lepo prošlo.

Katarina Lazović je proglašena za najbolju igračicu u martu, a nagrada joj je uručena odmah posle treće finalne utakmice.

- Iskreno, nisam ni sabirala te poene, nisam uopšte znala da mogu da budem nagrađena. Super, drago mi je zbog toga, ali ni ta nagrada ne bi došla da moje saigračice nisu bile dobre. Tim je bitniji od pojedinca.

Na pomen tima, Aleksandra Ćirović je dodala:

- Verujemo jedna u drugu. Evo, na primer, Slađana je starija od svih nas, ali uopšte se ne vidi taj generacijs­ki jaz. Ona je iskusnija, deli nam savete, ponekad malo podvikne.

Ostale sagovornic­e su počele da se smeše.

- Ponekad je i malo stroga. Ume da vikne kada posle

trećeg puta kada nam nešto objasni mi i dalje grešimo. Savetuje nas, drži motivacion­e govore - govore uglas Lozo, Lazovićeva i Ćirovićeva.

Na pitanje da li zaista drži motivacion­e govore pred mečeve, Erićeva je kroz osmeh kazala:

- Nego šta! Samo, na početku sezone su to bili duži govori. Sada su rečenice sve kraće. Znaju dobro šta im mislim. Uče od mene, ali i ja učim od njih. Dopunjujem­o se.

- Utopila se sa nama! Uopšte se ne vidi da je starija od nas! - istakla je Sara Lozo.

Odmah posle meča su otišle u kafanu da proslave titulu.

- Sve se skupilo! I titula i 15 godina postojanja kluba. Išle smo zajedno naravno! Hit je bila pesma “Ne može nam niko ništa”. Nije mala stvar pet puta uzastopno biti prvak Srbije - kazala je Lazovićeva.

Na pitanje dokle mogu uzastopno da osvajaju pehare, nasmejale su se i horski kazale:

- Što duže! Sve je ovo normalno!

ŽENSKI ODBOJKAŠKI KLUB VIZURA PORED PETE UZASTOPNE TITULE SLAVI I 15 GODINA POSTOJANJA

 ??  ?? Čeka ih liga šampiona: katarina lazoviĆ, sara lozo, zoran radojiČiĆ, slaĐana eriĆ
i aleksandra ĆiroviĆ
Čeka ih liga šampiona: katarina lazoviĆ, sara lozo, zoran radojiČiĆ, slaĐana eriĆ i aleksandra ĆiroviĆ
 ??  ?? plene lepotom: odbojkašic­e vizure
plene lepotom: odbojkašic­e vizure

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia