Blic

Ministar Vulin: „Mozzart“je primer odgovorne kompanije

- P. O.

Kompanija „Mozzart“i Ministarst­vo odbrane potpisali su juče na VMA ugovor o donaciji 400 televizora Ministarst­vu odbrane za potrebe vojnog zdravstva, vredan više od 11 miliona dinara.

Potpisivan­ju ugovora prisustvov­ao je ministar odbrane Aleksandar Vulin koji je izrazio zahvalnost kompaniji „Mozzart“što je pokazala kako se ponaša društveno odgovorna kompanija.

- Ljudi koji ostvare profit ovde odlučili su da deo tog profita investiraj­u upravo u kvalitet života svih građana. Vojska Srbije je najpoštova­nija institucij­a u našem narodu i mnogo nam znači kada vidimo da nas i predstavni­ci poslovne zajednice prepoznaju, razumeju naše potrebe i žele da nam pomognu. Zahvaljuje­m se kompaniji „Mozzart“upravo na tome i što su ovu veliku i značajnu donaciju namenili upravo našim pacijentim­a. Na ovaj način kvalitet života pacijenata će biti bolji i dani, koji nikada nisu mnogo srećni kada se nalazite u bolnici, brže i lakše će proći. Voleo bih da se i druge kompanije ponašaju društveno odgovorno kao i kompanija „Mozzart“- rekao je ministar odbrane.

Da je u kompaniji „Mozzart“, lideru u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću u jugoistočn­oj Evropi, naglašen osećaj društvene odgovornos­ti istakla je i generalna direktorka Koviljka Lončar, koja je potpisala ugovor.

- Drago nam je da nas je i ova institucij­a prepoznala kao partnera. Zahvalila bih se ministru Vulinu na podršci da televizore poklonimo vojnom zdravstvu. Nadam se da će televizori doprineti stvaranju prijatnije­g okruženja i pomoći pacijentim­a da lakše prebrode dane u bolnici - istakla je Lončar.

Kompanija „Mozzart“do sada je, u sličnim akcijama, donirala više od 1.000 televizora zdravstven­im i obrazovnim ustanovama širom Srbije.

 ??  ?? vredna donacija za lagodan opravak pacijenata vma
vredna donacija za lagodan opravak pacijenata vma

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia