Blic

Porodica sve vreme uz Natašu

-

Natašu Bekvalac podržale su sve organizaci­je za borbu protiv nasilja u porodici i mnogobrojn­e kolege koje su osudile ponašanje Luke Lazukića

Na naše pitanje da li aludira na to da je Nataša Bekvalac sama sebi nanela povrede, Lazukić je hladnokrvn­o rekao:

- Zašto je to nemoguće? Ja nisam kriv, neka sud odluči. Naravno da ću se boriti za istinu. Ne samo svoju već za istinu svih muškaraca koji su ovo pretrpeli od nje i koje radi po šablonu.

LAZUKIĆ SE PERE

Na naše pitanje koliko je verovatno da žena sa manje od 60 kilograma može fizički da napada sve svoje mladiće i muževe, Lazukić tvrdi:

- Ta žena je spremna na sve. Da li ona sama sebe može da udari, da li može sebi da nanese povrede? Da li neko drugi može to da joj uradi zarad svega? Ja sam bio u stanu svojih roditelja jer sam došao po svoje dete koje je spavalo tu, pa da idemo na salaš. Tada saznajem sve iz medija, u šoku sam dva dana.

Lazukić je i optužio svoju suprugu, ponovo bez dokaza, da „sve ovo radi zbog novca“i zbog „postporođa­jnog stanja“.

LUKA PRIJAVIO NATAŠU Nataša Bekvalac je, nakon što je pretrpela nasilje od supruga, Luke Lazukića prijavila za porodično nasilje, a on je danas Prvom osnovnom tužilaštvu podneo krivičnu prijavu protiv nje kojom je tereti za krivično delo lažno prijavljiv­anje.

Lazukić je krivičnu prijavu podneo preko svog advokata, preciziral­a je za Tanjug portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić. Ona je dodala da je tužilaštvu stigla i krivična prijava policije kojom se Luka Lazukić tereti za krivično delo nasilje u porodici, jer je supruzi Nataši Bekvalac naneo lake telesne povrede. Čim je javila svojoj porodici da je pretrpela nasilje, oni su došli kod Nataše u stan kako bi bili uz nju u ovim teškim trenucima. Roditelji Dragoljub i Mira tešili su svoju ćerku, a uz nju je bila i sestra Kristina Bekvalac. Pevačicina najstarija sestra Dragana bila je na putu kada se desio nemili događaj, ali je po sletanju u Beograd odmah otišla u stan svoje sestre. Nataša je zahvalna na velikoj podršci koju joj svi pružaju i neće odustati od borbe da nasilnika dovede pred lice pravde.

Nataša se porodila 28. februara i na svet donela ćerku Katju. Niko nije ni pomišljao da će posle mesec i po dana Luka udariti ženu

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia