Blic

Dve pevačice došle su na zakazano ročište nešto pre 11 časova, po tužbi i kontratužb­i koju su jedna protiv druge podnele pre nekoliko meseci.

- Anastasija ČanoviĆ

Na ročištu koje je bilo održano pre šest meseci kao pokušaj mirenja pale su teške reči. Jelena Karleuša tužila je Cecu i zatim u tužbi navela da ju je Ceca vređala, a Ražnatović­eva je nakon toga uložila kontratužb­u. Jučerašnje ročište bilo je zakazano za 11 časova u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu, a obe su se pojavila oko 10.45. Zbog smrti sudije koja je vodila ovaj slučaj, odluženo je ročište, a poziv za drugo biće uručen pisanim putem.

- Kako smo obavešteni, sudija je preminula i novo ročište će biti naknadno zakazano. Šta od suđenja mogu da očekujem? Svako traži pravdu na sudu i sud utvrđuje krivca. Kao što i ja za neke svoje situacije isključivo tražim pravdu na sudu, ne obraćam se nikome putem medija, nego zna se gde se traži pravda kaže Ceca za „Blic“.

Na pitanje da li je ovaj put došlo do sukoba kao i prošli, te da li je Jelena na bilo koji način probala da je isprovocir­a, Ceca odgovara: - Iskreno da vam kažem, nisam ni primetila. Gledala sam u sudiju. S obzirom na to da je susret, uz pratnju advokata trajao svega 10 minuta, Ceca se nada da će se ovaj put volja suda ispoštovat­i. - Ovo ne može bez medijske pratnje da prođe, bićete obavešteni o svemu. Prošli put sam ispoštoval­a volju i naređenje suda, druga strana to nije uradila, ali opet, svako govori u svoje ime - kaže Ražnatović­eva. Pevačica je po izlasku iz suda dobila poklon od vernog fana. U pitanju je bio meda i pismo.

- To je meda za mene?! Jao, puno ti hvala - rekla je ona i poljubila devojčicu sa kojom se i slikala.

S druge strane, Jelena je po izlasku rekla kako se ovaj put, kako je navela, nije plašila da će doći do fizičkog obračuna i spremila se za suđenje.

- Nisam se plašila. Pre svega, zato što sam sad bila spremna da odreagujem kako treba. Prošli put sam bila totalno šokirana. Ja sam neko ko se gnuša nasilja - rekla je Jelena. Podsetimo, na pokušaju pomirenja koje je održa-no 24. novembra, došlo je do sukoba između Cece i Jelene i tada je intervenis­ala i policija koja je opomenula zavađene pevačice. Naime, Karleuša je rekla Ceci: „ti si pokrala od naroda pare“i „Ti si kriminalac i muž ti je ubica.“, a Ceca joj je uzvratila rečima: „Začepi gubicu, umukni, opsednuta, luda ženo...“Nakon toga, Jelena Karleuša je podnela privatnu tužbu protiv Svetlane Ražnatović u kojoj je navela da ju je vređala, a onda je folk-pevačica podnela kontratužb­u. Ovog puta izbegnut je sukob između pevačica, a njih dve već danas imaju novo suđenje oko drugog slučaja.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia